Storgata 102, Tromsø

Kontaktpersoner

Stephen Alexandre
Rådgiver næringseiendom
T: +47 976 30 167 E: sa@tigereiendom.no

Bork Bårnes
Rådgiver næringseiendom
T: +47 977 77 170 E: bb@tigereiendom.no

Areal 190 kvm
Type Kontor

Storgata - ledige kontor i fellesskap

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Felles resepsjon
  • Sentralt
  • Utvidelsesmuligheter
  • Vaktmester-/vektertjeneste

Nøkkelinfo/stikkord

* 7 lyse og romslige kontorer
* Midt i smørøye av Tromsø sentrum
* Alle fasiliteter Tromsø sentrum har å by på i umiddelbar nærhet
* Parkeringstunnel i umiddelbar nærhet
* 1 min gange til kollektivtransport

Areal

Få tilgang til ditt eget private kontor i kjernen av Tromsø serntrum med utsikt mot Storgata - Tromsøs hovedgate. I Storgata 102 har vi 7 lyse og romslige kontor til leie. I fellesskapet inngår det felles møterom, toalett og kjøkken med sosial sone.

Bebyggelse/Standard

God standard på lokalet.

Beliggenhet

Storgata er Tromsøs hovedgate. Gaten har mange spise- og utesteder samt butikker og er gågate fra Fredrik Langes gate til Bispegata

Adkomst

God adkomst fra Storgata eller Grønnegata

Parkering

I umiddelbar nærhet til parkeringstunnel samt andre parkeringsmuligheter i nærliggende område.

Diverse

Tromsø

Tromsø er en by og kommune i Troms fylke. Den er den største byen i Nord-Norge, den niende største kommunen i Norge og den syvende største byen i Norge. Siden omkring 1840 har byen hatt tilnavnet "Nordens Paris". Som hovedsete for Arktisk råd kan byen med en viss rett kalles "hovedstaden i
Arktis".

Tromsø kommune hadde per 1. januar 2018 et befolkningantall på 75 638, men med tilstrømmingen av studenter bor det over 85 000 mennesker i kommunen store deler av året. Tromsøya hadde et befolkningsantall på 39 882 innbyggere per 26.juni 2018.Tromsø kommune fikk sin nåværende utstrekning 1. januar 1964, da bykommunen ble slått sammen med nabokommunene Tromsøysund, Hillesøy og Ullsfjord.

Tromsø er sete for Troms fylkeskommune, Fylkesmannen i Troms, Hålogaland lagmannsrett, Skatt nord, Nord-Hålogaland bispedømme og flere mindre institusjoner, og omkring 50 % av arbeidsplassene er i offentlig sektor. Mesteparten av industrien i Troms er knyttet til havet. Oppdrettsnæringen er viktig for bosetting og økonomi. Jordbruk har fortsatt en sentral plass, men høyteknologiske og forskningsbaserte næringer vokser til. I byene er mange sysselsatt i servicenæringer og offentlig tjenesteyting.

Byens største arbeidsplasser er UiT Norges Norges arktiske universitet og Universitetssykehuset Nord-Norge. Framsenteret ble opprettet 29. september 2010 og huser blant annet Norsk Polarinstitutt, som har sitt hovedsete i Tromsø. Nordlysobservatoriet ble opprettet i1928, og to bedrifter tilknyttet Kongsberg Gruppen henter ned satelittdata fra verdensrommet på oppdrag fra inn -og utland.

Fiskeindustrien har stor betydning. Norges Råfisklag og Norges sjømatråd har sine hovedkvarter i Tromsø. Også SpareBank 1 Nord-Norge har sitt sete i byen. Nordnorsk økonomi har vokst raskere enn resten av landet de siste årene, en utvikling som antas å ville fortsette. Norges fremtidige velferd er avhengig av vekst i nord.

En kartlegging av investeringer frem mot 2022 viser planlagte og igangsatte prosjekter for nærmere 300 milliarder kroner i landsdelen. En for tiden svak krone og forventingen om en høyere vekst internasjonalt vil stadig høyere
eksportvekstt fremover. Dette gir fart i nordnorsk økonomi og til dels skjermer landsdelen fra den nasjonale oppbremsingen.

Offentlig kommunikasjon

Alle busslinjer har stopp i nærheten av kontorene, maks. 5 min gange til en linje.