Grønnegata 38-46, Tromsø

Kontaktperson

Kevin Mortensen
Rådgiver næringseiendom
T: +47 467 47 997 E: km@tigereiendom.no

Areal 306 kvm
Type Kontor, Butikk/Handel, Serveringslokale/Kantine
Etasje 2

Ledig hjørnelokale egnet for restaurant/kontor midt i Tromsø sentrum

Fasiliteter

  • Heis

Arealspesifikasjon

2. etg: 306 kvm Kontor/restaurant

Kort om eiendommen

- Sentral beliggenhet
- Gode profileringsmuligheter
- God standard
- Kan benyttes som restaurant eller kontor

Beliggenhet

Grønnegata 38-46 ligger midt i Tromsø sentrum i gata over Storgata. Eiendommen ligger midt i et av byens travleste kryss. Lokalet ligger i 2. etasje i hjørnet av bygget og gir dermed meget gode profileringsmuligheter samt utsikt.

Det er umiddelbar nærhet til alle tilbud og aktiviteter sentrum har å by på.

Adkomst

Det er to innganger til lokalet. Inngang fra plan 1 i Grønnegata og fra Karl Johan. Det er ellers enkel adkomst til eiendommen med oppvarmet fortau og lyskryss rett utenfor.

Andre leietakere i bygget er Hjem Eiendomsmegling, Glam, Bloomed, Sélfie, Tromsø Trafikkopplæring og 70 Grader N Arkitektur. Nærområdet ellers er pulserende med restauranter som East, Egon og Suvi og hoteller som Scandic Grand Tromsø, Thon Hotel Polar, Enter City Hotel og Comfort Hotel Xpress.

Offentlig kommunikasjon

Det er godt med offentlig kommunikasjon i nærheten. Hovedknutepunktet for busstrafikken i sentrum er 2 minutters gange unna. Havneterminalen med distriktsbusstopp og hurtigbåt er også i umiddelbar nærhet.

Bebyggelse

Det ledige lokalet er 306 kvm. og har tidligere vært et restaurantlokale. Lokalet kan benyttes som restaurantlokale eller ombygges til kontor.