Lommedalsveien 230, Bærums Verk

Kontaktperson

Michael Færden
Teamleder / Senior eiendomsrådgiver
T: +47 922 24 777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 390 kvm
Type Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler
Etasje 1

Lommedalsveien 230 - Mølldammen Næringspark - moderne høytlager

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Kjøreport

Overtakelse

Etter avtale

Kort om eiendommen

Mølldammen Nærinsgspark består av 6 bygg, samlet ca 15 000 kvm areal i tillegg kommer p-kjeller på 2.200 kvm med plass til 77 biler innendørs i varm garasje. Tomten er på 23 mål og det gir god plass på uteområdet til våre leietakere. Byggene i Mølladammen Næringspark er moderne og har avansert varmepumpeteknologi med svært høy standard. Parken har varmepumper som står for store deler av oppvarming og hele parken er energimerket Med Energikarakter D på de eldste bygg og Energikarakter A på de nyeste byggene. Ledig areal er i bygg med Energikarakter A.
Byggene har god ventilasjon og kjøling, med lave strømutgifter på grunn av jordvarme.

Hele parken er totalrehabilitert fra 2010 frem til 2017 og fremstår nå som tidsmessig oppdatert i kombinasjon med 2 nybygg. Første nybygg ble ferdig i 2012 og siste bygg nå i 2017. Det er 4 komprimatorer i parken, en for trevirke, en for plast, en for papp/papir og en for blandet avfall. Matavfall hentes i egne kasser, hele avfallshåndteringen er tilpasset leietakere som er Miljø fyrtårn bedrift. Varmekabler i uteområdet og felles vaktmester er noen av fasilitene parken byr på.

I Mølladammen Næringspark har man en sjelden god mulighet for både topp moderne lagerlokaler og topp moderne kontorlokaler i Bærum. Moderne lagerplass i kombinasjon med kontorer, sentralt og i et landlig miljø er noen elementer som gjør Mølladammen Næringspark til en sjelden mulighet på næringsmarkedet. Takhøyden i lageret er på 7,80m effektiv takhøyde.

Beliggenhet

I hjertet av Lommedalen og Bærums Verk, omgitt av naturskjønne og landlige omgivelser, ligger Mølladammen Næringspark. Med nærhet til E16 og kort vei til Oslo. Med ca. 10 min kjøringg fra Sandvika, ca. 7 min. kjøring fra Rud Næringspark eller ca. 9 min kjøring fra Bekkestua og du befinner deg i Mølladammen Næringspark. Trafikkmessig kjører man mot rushtrafikken, både til og fra jobb. Kollektivtrafikken går regelemessig, med avgang direkte til Sandvika og Bekkestua, og videre til Oslo. Marka i utkanten frister til gode turer både sommer som vinter.

Bærum Verk, med dets servicetilbud, ligger i umiddelbar nærhet. Der finnes restauranter, cafeer og bakeri, samt postkontor og andre fasiliteter som er relevante for en næringsbedrift.

Diverse

Det er felles vaktmester på eiendommen. Det er felles avfallskomprimatorer på eiendommen.

Innhold

Det er her i denne eiendommen et ledig moderne høytlager på 390 kvm BTA i bygg 4C. Lageret inneholder eget lyst kontor og kjøkken/møterom. Det er eget WC og dusj til lageret. Reoler til lageret kan følge med hvis ønskelig. Lageret har en takhøyde på ca 7,80 og har kjøreport med direkte innkjøring.

Standard

Eiendommen og lokalet holder en høy og moderne standard. Eiendommen er meget godt vedlikeholdt.

Oppvarming

Jordvarme, varmepumpeteknologi.

Adkomst

Det er enkel adkomst til Næringsparken fra Lommedalsveien. Næringsparken ligger nært E16, og har kort vei både til Sandvika og Oslo. Trafikkmessig kjører man mot rushtrafikken, både til og fra jobb.
Kollektivtrafikken går regelmessig, med avgang direkte til Sandvika og Bekkestua og videre til Oslo. Det er bussholdeplass rett utenfor eiendommen.

AVSTAND
Sandvika: 9 km / 10 min, Rud: 6 km / 7 min, Bekkestua: 8 km / 9 min

Parkering

Det er mulig å leie innendørs parkeringsplasser i parkeringshus. Det er også bra med utendørs parkering både for ansatte og besøkende.

Offentlig kommunikasjon

Det er bussholdeplass rett utenfor eiendommen med regelmessige avganger.