Rolf Wickstrøms vei 15, Oslo

Kontaktperson

Michael Færden
Teamleder / Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 92224777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 102 - 2.193 kvm
Type Kombinasjonslokaler, Kontor, Lager/Logistikk, Butikk/Handel
Etasje 1

Nydalen - Rolf Wickstrøms vei 15 - Kontor / kombinasjonslokaler / showrom

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Kantine
  • Heis
  • Kjøreport
  • garderober
  • dusjer

Arealspesifikasjon

102 kvm Lager
171 kvm Lager
213 kvm Lager
1. etg: 455 kvm Kontor
1. etg: 537 kvm Lager
1. etg: 715 kvm Kontor / showroom

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger sentralt til øverst i Nydalen med flott utsikt over Oslo. Med den umiddelbare nærheten til Ring 3, hvor ca. 62.000 biler passerer i døgnet, har bygget fantastisk eksponering. Dette gir leietakerne i bygget en unik mulighet til å profilere navnet sitt mot et stort antall bilister, samt togpassasjerer.

Beliggenhet

Nydalen er blitt et av Oslo største forretningsområder med flere store etablerte bedrifter. I dag er det rundt 30 000 mennesker som jobber og studerer i Nydalen. Området har vært under total rehabilitering og utvikling siden midten av 1990-tallet - mer enn 500 000 kvadratmeter er blitt ombygget eller nyutviklet i løpet av de siste 25 årene.

Nydalen ligger i naturskjønne omgivelser i Oslo, ved Akerselven. Det er anlagt rikelig med grønne lunger langs elva, og Marka ligger heller ikke langt unna. Badeplassen på Frysja er også meget populær på varme sommerdager. Det er et bredt utvalg av kultur og fritidstilbud, samt et variert bedriftsmangfold og miljø i Nydalen.

Nydalen er å betrakte som en liten by og kan tilby butikker, restauranter, helsesentre og treningsmuligheter i fleng. Over 250 ulike aktører sørger for at du ikke trenger bevege deg ned mot sentrum for vanlige daglige gjøremål. Gode eksempler på Nydalens mange serveringstilbud er Kaffepikene, Peppes Pizza, Nydalen Sushi og Nydalen Bryggeri og Spiseri.

Storo Shoppingsenter har langt over 100 butikker under ett tak. Og for den som ønsker å trene før eller etter jobb står SATS Nydalen til disposisjon. Cageball og Crossfit Oslo er gode alternativer for elskere av innendørs fotball og mer intensiv trening.

Diverse

Eiendommen ligger sentralt til øverst i Nydalen med flott utsikt over Oslo. Med den umiddelbare nærheten til Ring 3, hvor ca. 62.000 biler passerer i døgnet, har bygget fantastisk eksponering. Dette gir leietakerne i bygget en unik mulighet til å profilere navnet sitt mot et stort antall bilister, samt togpassasjerer.

Innhold

Lokalet er fleksibelt og kan tilpasses leietaker. Det er er her ledige lokaler fra 102 kvm til 2194 kvm BTA. I første etasje er det til sammen ledige areal på 1708 kvm BTA. Dette er fordelt på 455 kvm kontor, 715 kvm kontor - showroom og 537 kvm lager/plukklager. Lagerokalet har en veldig bra varelevering med lasterampe og stor port direkte inn.

I tillegg er det mulig å leie 3 lagerlokaler i u. etasjen. på henholdsvis 102, 171 og 213 kvm BTA. Her er det direkte innkjøring og kjøreport.

Det er felles kantine i eiendommen og garderober, dusjer og sykkelparkering.

Standard

Lokalene har en normal god kontorstandard og leietakertilpasninger kan gjøres hvis ønskelig.

Adkomst

Rolf Wickstrøms vei 15 ligger sentralt plassert med direkte avkjøring fra Ring 3. Eiendommen har enkel adkomst med hensyn til T-bane, buss, tog, trikk, bil og sykkel. Nydalen T-banestasjon er holdeplass for T-banens linjer 4 og 5. Tar du banen et par stopp mot øst eller vest har du tilgang til resten av rutenettet. Flere ulike bussruter har stopp rett utenfor bygget og bytrikken har holdeplass på Storo. Flybussen stopper på Storo på vei til Oslo Lufthavn. Nydalen togstasjon ligger rett utenfor eiendommen og har flere daglige avganger med linjen Oslo S - Nittedal - Jaren/Gjøvik.

Parkering

Det er rikelig med parkering på eiendommen både for ansatte og for besøkende.

Offentlig kommunikasjon

Nydalen T-banestasjon er holdeplass for T-banens linjer 4 og 5. Tar du banen et par stopp mot øst eller vest har du tilgang til resten av rutenettet. Flere ulike bussruter har stopp rett utenfor bygget og bytrikken har holdeplass på Storo. Flybussen stopper på Storo på vei til Oslo Lufthavn. Nydalen togstasjon ligger rett utenfor eiendommen og har flere daglige avganger med linjen Oslo S - Nittedal - Jaren/Gjøvik.