Rolf Wickstrøms vei 15, Oslo

Kontaktperson

Michael Færden
Teamleder / Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 92224777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 1.252 kvm
Type Kontor, Butikk/Handel, Kombinasjonslokaler
Etasje 1

Nydalen - Rolf Wickstrøms vei 15 - Flott lokaler for proffbutikk / showroom

Beskrivelse

Lokalet er fleksibelt og kan tilpasses leietaker. Det er her et ledige lokale på 1252 kvm BTA i første etasje. Dette er fordelt på, 715 kvm forretningslokale  - showroom og 537 kvm lager/plukklager/showroom. Lagerokalet har en veldig bra varelevering med lasterampe og stor port direkte inn. Dette lokalet passer meget bra som proffbutikk eller kombinasjon.
kontor, showroom og lager.

I tillegg er det mulig å leie 3 lagerlokaler i u. etasjen. på henholdsvis 102, 171 og 213 kvm BTA. Her er det direkte innkjøring og kjøreport.

Det er felles kantine i eiendommen,garderober, dusjer og sykkelparkering.

Adkomst

Rolf Wickstrøms vei 15 ligger sentralt plassert med direkte avkjøring fra Ring 3. Eiendommen har enkel adkomst med hensyn til T-bane, buss, tog, trikk, bil og sykkel. Nydalen T-banestasjon er holdeplass for T-banens linjer 4 og 5. Tar du banen et par stopp mot øst eller vest har du tilgang til resten av rutenettet. Flere ulike bussruter har stopp rett utenfor bygget og bytrikken har holdeplass på Storo. Flybussen stopper på Storo på vei til Oslo Lufthavn. Nydalen togstasjon ligger rett utenfor eiendommen og har flere daglige avganger med linjen Oslo S - Nittedal - Jaren/Gjøvik.

Beliggenhet

Nydalen er blitt et av Oslo største forretningsområder med flere store etablerte bedrifter. I dag er det rundt 30 000 mennesker som jobber og studerer i Nydalen. Området har vært under total rehabilitering og utvikling siden midten av 1990-tallet - mer enn 500 000 kvadratmeter er blitt ombygget eller nyutviklet i løpet av de siste 25 årene.

Nydalen ligger i naturskjønne omgivelser i Oslo, ved Akerselven. Det er anlagt rikelig med grønne lunger langs elva, og Marka ligger heller ikke langt unna. Badeplassen på Frysja er også meget populær på varme sommerdager. Det er et bredt utvalg av kultur og fritidstilbud, samt et variert bedriftsmangfold og miljø i Nydalen.

Nydalen er å betrakte som en liten by og kan tilby butikker, restauranter, helsesentre og treningsmuligheter i fleng. Over 250 ulike aktører sørger for at du ikke trenger bevege deg ned mot sentrum for vanlige daglige gjøremål. Gode eksempler på Nydalens mange serveringstilbud er Kaffepikene, Peppes Pizza, Nydalen Sushi og Nydalen Bryggeri og Spiseri.

Storo Shoppingsenter har langt over 100 butikker under ett tak. Og for den som ønsker å trene før eller etter jobb står SATS Nydalen til disposisjon. Cageball og Crossfit Oslo er gode alternativer for elskere av innendørs fotball og mer intensiv trening.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine
  • Kjøreport

Parkering

Det er mulig å leie parkeringsplasser på eiendommen. Det er egne p-plasser for besøkende.