Skippergata 28, Tromsø

Kontaktpersoner

Trond Hammer
Partner / Næringsmegler MNEF
T: (+47) 98259106 E: th@tigereiendom.no

Kevin Mortensen
Rådgiver næringseiendom
T: (+47) 46747997 E: km@tigereiendom.no

Areal 1.339 kvm
Type Butikk/Handel, Kontor, Andre

Til salgs - Sentral bygård i Tromsø

Kort om eiendommen

Meget velkjent eiendom for byens befolkning med sin synlige beliggenhet ved bruhodet på Tromsøya. Eiendommen har i over 70 år huset Tromsøs eldste herreforretning og er godt synlig for forbipasserende til og fra fastlandet både med bil/buss/sykkel og gående. Herreforretningen Brødrene Johannessen er fremdeles byens ledende. Gode muligheter for å tilpasse ledige kontorlokalene til enhver type bruk/behov. Eiendommens 4.etasje er innredet som bolig med 3 soverom, og er nylig modernisert. Totalt har eiendommen en årlig leieinntekt på vel 1,1 MNOK, med potensiale for enkelt kunne øke denne opp mot estimert markedsleie på ca. 1,65 MNOK på sikt. Bygget ble oppført i 1949, og ble deretter påbygd/oppgradert i 1977 og 1986.

Standard

Bygningen er oppført av plasstøpt betong i vegger og dekker. Påbygd kontorareal i 2.etg antatt av lettkonstruksjoner. Betongtrapper, hovedtrapp med flis i trinn og repos. Isolerglassruter i trekarmer. Tilnærmet flate tak med fall i sluk. Takene antatt tekket med folie. Gulvene er belagt med flis, laminat, vinyl, etc. Deler av kjeller har oppforet tregulv med vinylbelegg. Leilighet i 4.etg nylig oppgradert med nye overflater med laminat på gulv, fliser på bad med gulvvarme og på vaskerom/strykerom. Malte veggoverflater, fliser på bad. Dusj, wc og servant med skap. Ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. EL-oppvarming, varmepumpe i leiligheten. Jf. takst utført 23.11.2021

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i Tromsø sentrum, like ved bruhodet over til fastlandet. Bygget er godt eksponert for alle trafikanter som kjører til-fra fastlandet. I umiddelbar nærhet finner vi bl.a. Bolia, HTH Kjøkken og Tinghuset. Den nye bydelen ''Vervet'' utvikles i gangavstand fra eiendommen, hvor det bygget vel 470 boliger med tillegg av restauranter, kaféer og bakeri - som ferdigstilles trinnvis 2022 - 2026. Eiendommen ligger ca. 5-7 minutters gange fra Stortorget i sentrum.

Beskrivelse av tomt

Tomten er anvendt til oppført næringsbygg.

Parkering

To parkeringsplasser i overbygget portrom. Ellers parkering på offentlig sted.

Diverse

Ta kontakt med megler for mer informasjon om eiendommen.

Innhold

Bygget inneholder forretning, kontor og bolig, med tillegg av to p-plasser.