Grønnegata 3, Tromsø

Kontaktperson

Stephen Alexandre
Rådgiver næringseiendom
T: +47 976 30 167 E: sa@tigereiendom.no

Areal 182 kvm
Type Kontor

Grønnegata 3 - Moderne kontorlokaler til leie i sentrum. Parkering.

Fasiliteter

  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning

Arealspesifikasjon

8. etg: 182 kvm Kontor

Areal

Mack Kvartalet AS tilbyr moderne og attraktive kontorlokaler i et av Tromsø sentrums mest pulserender område med det meste av byens serverdigheter innenfor kort gåavstand.

Det ledige lokalet ligger i 8. etg. og er totalt ca. 182 kvm BTA.

Kontorlokalet har svært flott utsikt over Tromsøsundet og består av åpent landskap, stillerom, toalett, møterom m.m.

Av møteromsfasiliteter er det 2 møterom med plass til henholdsvis 8 og 4 personer

Kontorlokalet har svært gode lysforhold og har effektiv romløsning som gir god romfølelse. Arealet gir rom som passer både til åpne kontorlandskap, enkeltkontorer eller en kombinasjon av disse.

Lokalet kan leies ut slik det er eller tilpasses leietakers ønsker og behov. I samråd med utleier vil lokalet bli skreddersydd og tilpasset til leietakers bruk og den form leietaker ser som mest hensiktsmessig.

Beliggenhet

I Kulturkvartalet som er på ca. 16.500 kvm, har det blitt tegnet langsiktige kontrakter med flere kulturinstitusjoner. Universitetet i Tromsø tegnet tidlig kontrakt og flyttet Kunstakademiet og Landskapsarkitektur til kvartalet. Videre har DRIV (Studentsamskipnaden i Tromsø) fått egne lokaler, hvor det blant annet har blitt bygd en konsertsal som kan ta ca. 800 personer, to intimsaler og en egen studentcafé. Mack vil også bidra i kvartalet, og skal blant annet bygge et eget opplevelsessenter med fokus på sin spennende historie. Sammen med kvartalets øvrige leietakere legges det til rette for at området skal være en drivkraft innen kunst og kultur.

Adkomst

God adkomst både for gående og bilister med inngang fra gateplan i Grønnegata.

Parkering

Det er rikelig med betalingsparkering i nærliggende område. I tillegg er parkeringsanlegget i tunnelen innenfor kort gåavstand.

Ledig fra/Overtagelse

Etter avtale.

Offentlig kommunikasjon

Grønnegata 3 ligger kun ca. 120 meter fra Polaria-bussholdeplass, hvor rute 41 og 33 har stoppested. Flybussen stopper på samme holdeplass.