Rudssletta 12, Rud

Kontaktpersoner

Michael Færden
Teamleder / Senior eiendomsrådgiver
T: +47 922 24 777 E: mf@tigereiendom.no

Anders Dalvor
Eiendomsrådgiver / Analytiker
T: +47 930 25 377 E: ad@tigereiendom.no

Areal 310 - 1.614 kvm
Type Kontor, Butikk/Handel, Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Garasje/Parkering
Etasje 1

Rud Hauger Næringspark - Butikk, produksjon, lager og kontorlokale

Beskrivelse

Butikklokalene (egner seg også godt til produksjon/lager) på bakkeplan er på ca. 1273 kvm BTA. Butikklokalet har en bra eksponering med egen kundeinngang. Lokalet er åpent og lyst. Lokalet har også egen vareinngang via tilstøtende kjøreport og garasje. Det er trapp og heis fra butikk til kontorlokalet i 2. etasje. God kundeparkering utenfor inngangen til butikklokalet.    

Dusj og garderober på bakkeplan utgjør 31 kvm BTA.

Kontorlokalene er på ca. 310 kvm BTA i 2. etasje og inneholder; cellekontorer, møterom, kjøkkenløsning, landskap/teamrom, sosial sone, toaletter og bøttekott.

Alle lokalene ovenfor leies ut samlet til en leietaker. Kontorlokalet kan vurderes og leies ut separat.

Adkomst

Avkjøring til næringsparken både fra E16, Bærumsveien og fra Lommedalsveien. Enkel adkomst på Rudssletta. Det er kort vei til E18 og E16. God kommunikasjon med buss nr 751/33 og 761 med Rykkinbussen og Lommedalsbussen. Det er kort gangavstand til Kolsåsbanen og da til Hauger T-banestasjon og til Kolsås T-banestasjon.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt plassert på Rud Næringspark. Det er kun få minutters kjøring til Sandvika og til Bekkestua. Rud Næringspark ligger sentralt plassert med henblikk på avstand til både E18 og til E16. Rud Hauger Næringspark er et av de største områdene i Asker og Bærum for næringsvirksomhet. Det er en god miks av virksomheter i området.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kjøreport

Parkering

Det er mulig å leie opptil 19 parkeringsplasser på eiendommen, hvorav 3 av disse er innendørs.Det er egne parkeringsplasser for besøkende på eiendommen.