Bøkkerveien 5, Oslo

Kontaktperson

Michael Færden
Teamleder / Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 92224777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 600 - 1.600 kvm
Type Kontor, Kombinasjonslokaler, Garasje/Parkering, Undervisning/Arrangement, Andre
Etasje 6

HASLE / ØKERN - Nye kontorlokaler - Privat terrasse - Garasjeanlegg - Kantine - Resepsjon

Beskrivelse

Lokalet til leie ligger i byggets 6. etasje med fantastiske solforhold og fin utsikt. Lokalet er på 1324 kvm BTA, men kan deles i 2, med kjøkken og garderobe, flott område til sosial sone, og heis direkte til varelevering. Lokalet kan tilpasses med antall møterom og flexrom, kontorer / åpent landskap etter Leietakers ønsker. Videre har leietaker tilgang til eksklusiv takterasse i samme etasje.

Adkomst

HasleLinje er sentralt beliggende med kort vei til sentrum, midt mellom tre T-banestasjoner – Hasle, Løren og Økern – med hyppige avganger. Et titalls busslinjer har stoppested i området. Flybussen går fra Hasle og Økern senter. God kommunikasjon også med bil – tett på hovedveinettet. Bysykler og bildelingsordning på området.

Beliggenhet

HasleLinje er et av de største utviklingsprosjektene i Oslo. Vinmonopolets tidligere produksjonsanlegg på Hasle er i ferd med å bli et nytt og levende bymiljø med mangfold og miljøfokus. På den 100 mål store eiendommen utvikles næringsbyggene med god eksponering mot Økernveien og hovedveinettet. Her har bla Aller Holding, COWI, Oslo kommune Bymiljøetaten, Atea og Securitas valgt å legge sine hovedkontorer. 

I Bøkkerveien 5, midt på HasleLinje, har Securitas, Doro Care, OnePark og CondAlign sine hovedkontorer. Felles for våre leietakere er at de sterkt vektlegger nærheten til offentlig kommunikasjon, miljøfokus og mangfold.

HasleLinje bebygges med ca 173 000 kvm, og vil bestå av 6000 - 7000 arbeidsplasser og 750 boliger når området er ferdig utviklet. HasleLinje Næring er eiet av Höegh Eiendom og AF Eiendom.

Offentlig kommunikasjon

T-BANE: Hasle Linje 5, Økern Linje 4 og 5, Løren Linje 4. Det er hele 8 avganger i timen fra Økern t-bane til:

  - Jernbanetorget (8 min)
  - Stortinget (9 min)
  - Nationaltheatret (11 min)
  - Majorstuen (14 min)

BUSS: Linje 21, 28, 60, 105, 57, 23, 24, 57, 67, 105, og 107.
FLYBUSS: Fra Hasle og Økern med avganger hvert 20. minutt.

Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Felles resepsjon
  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine
  • Kjøreport