Karl Johans gate 41A, Oslo

Kontaktpersoner

Michael Færden
Teamleder / Senior eiendomsrådgiver
T: +47 922 24 777 E: mf@tigereiendom.no

Gøril Bergh
Daglig leder / Partner
T: +47 414 14 125 E: gb@tigereiendom.no

Areal 484 - 982 kvm
Type Kontor
Etasje 3

Karl Johans Gate - Representative og sentrale kontorlokaler fra 484 til 982 kvm, med tilgang til kantine, sykkelparkering, trimrom og garderober

Arealspesifikasjon

3. etg: 484 kvm Lokale 1
3. etg: 498 kvm Lokale 2

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt plassert midt på Karl Johans gate mellom Stortinget og Slottet. Lokalene ligger i samme eiendom som Paleet kjøpesenter.
Det er flott utsikt utover Karl Johan, Stortinget og Slottet fra deler av lokalene. Karl Johans Gate 41 har en sentral beliggenhet i Oslo paradegate.

Området byr på et godt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og øvrig servicetilbud. Her er det gåavstand til det meste.

Diverse

Det er sykkelparkering i kjeller og i bakgården. Det er en meget bra kantine, trimrom, garderober og dusj fasiliteter i fellesområdene. Alle ansatte som jobber i denne eiendommen får 10% rabatt i butikkene i Paleet.

Innhold

Utleier kan tilby BTA 982 kvm i 3. etasje. Lokalene kan deles i to enheter to henholdsvis 484 og 499 kvm BTA. Lokalene fremstår som moderne, og er innflyttingsklare. Arealet er innredet med åpent landskap, møterom og noen teamkontor.
Det er flott utsikt ut mot Karl Johan, Slottet og Stortinget.

Standard

Lokalene har en god og representativ kontor standard. Eiendommen generelt holder en god standard og er godt vedlikeholdt.

Energimerking

C

Adkomst

Representativ kontorinngang direkte fra Karl Johans gate.

Parkering

Det er mulig å leie parkeringsplasser i flere parkeringshus i nærheten.

Offentlig kommunikasjon

Stortinget og Nationaltheatret T-bane stasjon og tog stasjon ligger kun få minutters gange fra eiendommen. Det er også flere buss og trikke holdeplasser i umiddelbar nærhet.

Det er også kun et par minutters gange til Aker Brygge hvor det går båt til Nesodden og Asker.