Fiolvegen 13, Tromsø

Kontaktpersoner

Stephen Alexandre
Rådgiver næringseiendom
T: +47 976 30 167 E: sa@tigereiendom.no

Bork Bårnes
Rådgiver næringseiendom
T: +47 977 77 170 E: bb@tigereiendom.no

Areal 10 - 10.010 kvm
Type Kombinasjonslokaler, Kontor

Gneiskvartalet - Kontorlokaler for små og store bedrifter i Tromsøs nye bærekraftige signalbygg

Arealspesifikasjon

10 kvm Kontor
10000 kvm Kontor

Kort om eiendommen

GNEISKVARTALET
På Langnes bygger GK Gruppen Eiendom framtidens arbeidsplass for små og store bedrifter. Åpne arealer med mye naturlig dagslys gir rom for kontorer, åpent landskap, co-working, gruppe- og stillerom - sammen med vinterhage, kafé og treningsrom. Bygget er i planleggingsfasen og er tenkt ferdigstilt 2023. Leietakerne vil selv kunne påvirke og skreddersy ønsket areal og kontorløsningen.

Standard

Gneiskvartalet i stein, tre og glass er spesialtilpasset arktisk klima, produserer sin egen energi og vil som aller første næringsbygg i Tromsø og Nord-Norge sertifiseres både for sitt lave klimaavtrykk og gode inneklima.

Prosjektet bygges med en gjennomgående høy standard. Bygningskroppen tilpasses både omgivelsene, skiftende årstider og dynamiske ønsker for hvordan man jobber sammen - med en fleksibilitet slik at arealene kan utformes i samråd med leietakers behov. Sertifisering etter bransjeledende BREEAM NOR Excellent og den helt nye WELL Building Standard sikrer at Gneiskvartalet bygges både for å ivareta miljøet, helsen og velværen for de som jobber der.

Beliggenhet

Gneiskvartalet ligger midt i Norrøna-feltet med nærhet til flyplass og Langnes handelspark. Det er kort reiseavstand enten du liker å gå, sykle rett i garderoben, ta bussen til døra eller kjøre elbilen til stikkontakten. Kjøreturen til sentrum tar i underkant av 7 minutter, enten over Tromsøya via Langnesbakken, eller gjennom Langnestunnelen.

Adkomst

Enkel og skiltet adkomst via Langnesbakken.

Parkering

Gneiskvartalet vil ha 46 p-plasser for bil innendørs og 12 plasser ute, der du kan lade med lokalprodusert strøm fra solcellene på taket. Sykkelen kan både parkeres og vaskes, og også lades om du bruker el-sykkel.

Diverse

Les mer om prosjektet her:
https://gneiskvartalet.no/?utm_source=finn&utm_medium=finn&utm_campaign=Gneiskvartalet&utm_content=finn

Offentlig kommunikasjon

Rutebuss til/fra sentrum, Giæverbukta og Tromsdalen stopper like utenfor Gneiskvartalet.

Bebyggelse

Gneiskvartalet blir et helt unikt kontorbygg både for Tromsø og landsdelen. Bærekraft i Arktis stiller egne krav til holdbare materialer med lavt CO2-avtrykk, som tre og gneis - bergarten som i sin solide foranderlighet har inspirert byggets navn. Det langstrakte, flate bygget i 2 (3) etasjer er tilpasset omgivelsene og modellert for å slippe inn maksimalt med naturlig lys gjennom skiftende årstider. Det produserer sin egen energi gjennom solceller på taket, sørger for naturlig fordrøying av vann og lagring av snø. Store og luftige fellesarealer følger de fleksible kontorlokalene. I vinterhagen kommer man tett på naturen enten man vil ta en pause eller ha mer uformelle møter, man kan samles i kafeen eller benytte treningsrommet. Som første utleier i Nord-Norge ønsker Gneiskvartalet også å etablere sin egen bilpool - der leietakerne kan hente ut elbiler akkurat når de trenger det.