Sentrum 1b-3, Storslett

Kontaktperson

Kevin Mortensen
Rådgiver næringseiendom
T: +47 467 47 997 E: km@tigereiendom.no

Areal 87 - 206 kvm
Type Kontor, Butikk/Handel

Til Salgs eller leie - Seksjoner på gateplan midt i sentrum

Kort om eiendommen

Eiendommen er beliggende langs E6, godt eksponert med profilering på store vindusflater. Innenfor gangavstand finner du både bank, dagligvare, skole, frisør og café. Tidligere har eiendommen huset bl.a. Narvesen og frisørsalong.

Nøkkelinfo/stikkord

- Sentralt på Storslett
- God profileringsmulighet
- Like ved E6
- Snarlig overtagelse mulig
-Store vinduer
-God standard

Areal

Seksjons nr. 23: 119 kvm
Seksjons nr. 22: 87 kvm

Standard

Seksjonene ble tilpasset driften til tidligere leietakere og holder god standard ''as is''. Det er fliselagt gulv, romslig takhøyde og store vindusflater uten skader. Ny eier/leietaker kan flytte inn uten større nødvendige tilpasninger. Selger har utarbeidet skissemoduler via interiørarkitekt for å omgjøre lokalene til kontor, og kan tilby ferdig tilpassede kontorlokaler for leie.

Byggeår info

Seksjonene sto ferdig i 2010.

Beliggenhet

Eiendommen ligger umiddelbart på høyre hånd når en ankommer Storslett sentrum, og gir et godt førsteinntrykk. Nærmeste nabo langs E6 er den velkjente veikroen BIOS. Øvrige sentrumstilbud er beliggende i gangavstand.

Adkomst

God, videre er det tilrettelagt for rullestolbrukere til lokalet.

Parkering

Salget inkluderer 3 stk. p-plasser i parkeringsgarasje til en verdi av kr. 125 000,- pr plass, totalt kr. 375 000,-. Videre er det tilgjengelig offentlig parkering i kort avstand fra eiendommen.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig og forretningsbygg. Gjeldene reguleringsplan er datert 1979, senest revidert 2002.

Vedlagt prospekt følger kommunal reguleringsplan.

Leietakersituasjon

lokalene er ledig.

Ledig fra/Overtagelse

Overtakelse ved kontrakt.

Diverse

Nordreisa kommune er arealmessig den største kommunen i Troms og den 9. største i Norge (før eventuelle kommunesammenslåinger) og har et folketall på ca. 5.000 hvorav i underkant av 2.000 bor i kommunesenteret Storslett hvor denne aktuelle eiendommen ligger.

E6 er hovedfartsåren gjennom kommunen og Storslett, som ligger like ved seksjonene.

Sørkjosen Lufthavn ligger 4 km nord for Storslett, retning Tromsø, og har daglige flyruter til destinasjoner i Finnmark/Troms med Tromsø Lufthavn som link til resten av Norge.

Nordreisa er kjent for sin lakserike elv, Reisaelva, og Reisa Nasjonalpark som dekker øverste del av Reisadalen helt til grensen mot Finland. Kommunen har hatt en stor andel av kvensk invandring på 1800-tallet og har etablert et stort nytt kvenkultursenter i Haltisenteret på Storslett.

Se ellers informasjon fra Nordreisa kommune på deres hjemmeside:
http://www.nordreisa.kommune.no/

Areal fra - til

87 - 206

Leietid

Fleksibel

Bebyggelse

Bebyggelsen består av tre næringsseksjoner, boligsameie og parkeringsgarasje. Bygget ble oppført i 2010 og holder godt standard.

Oppvarming

Vannbåren varme og EL.