Rolf Wickstrøms vei 15, Oslo

Kontaktperson

Michael Færden
Teamleder / Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 92224777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 455 kvm
Type Kontor
Etasje 1

Nydalen - Rolf Wickstrøms vei 15 - fine kontorer / showrom

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Heis
  • Kantine
  • Dusjer
  • garderober

Arealspesifikasjon

1. etg: 455 kvm Kontor

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger sentralt til øverst i Nydalen med flott utsikt over Oslo. Med den umiddelbare nærheten til Ring 3, hvor ca. 62.000 biler passerer i døgnet, har bygget fantastisk eksponering. Dette gir leietakerne i bygget en unik mulighet til å profilere navnet sitt mot et stort antall bilister, samt togpassasjerer.

Beliggenhet

Nydalen er blitt et av Oslo største forretningsområder med flere store etablerte bedrifter. I dag er det rundt 30 000 mennesker som jobber og studerer i Nydalen. Området har vært under total rehabilitering og utvikling siden midten av 1990-tallet - mer enn 500 000 kvadratmeter er blitt ombygget eller nyutviklet i løpet av de siste 25 årene.

Nydalen ligger i naturskjønne omgivelser i Oslo, ved Akerselven. Det er anlagt rikelig med grønne lunger langs elva, og Marka ligger heller ikke langt unna. Badeplassen på Frysja er også meget populær på varme sommerdager. Mange har oppdaget opp for hva som finnes her av kultur og fritidstilbud, sammen med et variert bedriftsmangfold og miljø.

Nydalen er å betrakte som en liten by og kan tilby butikker, restauranter, helsesentre og treningsmuligheter i fleng. Over 250 ulike aktører sørger for at du ikke trenger bevege deg ned mot sentrum for vanlige daglige gjøremål. Gode eksempler på Nydalens mange serveringstilbud er Kaffepikene, Peppes Pizza, Nydalen Sushi og Nydalen Bryggeri og Spiseri.

Storo Shoppingsenter har langt over 100 butikker under ett tak. Og for den som ønsker å trene før eller etter jobb står SATS Nydalen til disposisjon. Cageball og Crossfit Oslo er gode alternativer for elskere av innendørs fotball og mer intensiv trening.

Innhold

Lokalet er på 455 kvm BTA leieareal. Det inneholder åpent landskap, teamrom, møterom, kontorer, kjøkkenløsning etc. Lokalet er fleksibelt og kan tilpasses leietaker. Det er mulig å leie noe lager i underetasje. Lageret har kjøreport med direkte innkjøring.

Det er en meget bra felles kantine i eiendommen. I tillegg er det sykkelparkering, garderober og dusjer.

Standard

Lokalene holder en normal god kontorstandard. Eiendommen holder en god standard og er godt vedlikeholdt.

Adkomst

Rolf Wickstrøms vei 15 ligger sentralt plassert med direkte avkjøring fra Ring 3. Eiendommen har enkel adkomst med hensyn til T-bane, buss, tog, trikk, bil og sykkel. Nydalen T-banestasjon er holdeplass for T-banens linjer 3, 4 og 6. Tar du banen et par stopp mot øst eller vest har du tilgang til resten av rutenettet. Buss nr. 23, 24, 107 og F3 stopper rett utenfor bygget, med hyppige avganger. Bytrikkene 11, 12 og 13 har holdeplass på Storo. Flybussen stopper på Storo på vei til Oslo Lufthavn. Nydalen togstasjon ligger rett utenfor eiendommen og har 17 daglige avganger med linjen L3 Oslo S - Nittedal - Jaren/Gjøvik.

Parkering

Det er mulig å leie parkering på eiendommen. Det er gjesteparkering med p-automat på eiendommen.

Offentlig kommunikasjon

Nydalen T-banestasjon er holdeplass for T-banens linjer 4 og 5. Tar du banen et par stopp mot øst eller vest har du tilgang til resten av rutenettet. Flere ulike bussruter har stopp rett utenfor bygget og bytrikken har holdeplass på Storo. Flybussen stopper på Storo på vei til Oslo Lufthavn. Nydalen togstasjon ligger rett utenfor eiendommen og har flere daglige avganger med linjen Oslo S - Nittedal - Jaren/Gjøvik.