Tullins gate 2, Oslo

Kontaktperson

Michael Færden
Teamleder / Senior eiendomsrådgiver
T: +47 922 24 777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 262 kvm
Type Kontor
Etasje 2

Oslo sentrum, Tullins gate 2 - moderne kontorer med kort gangavstand til Nationaltheatret

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Aircondition
  • Heis
  • Kantine
  • Sykkelparkering
  • garderober
  • dusjer

Arealspesifikasjon

2. etg: 262 kvm Kontor

Kort om eiendommen

Eiendommen ble oppført i 1970, og er totalt på 6.750 kvm over 8 etasjer. Bygget har blitt løpende oppgradert med nytt inngangsparti, nye romslige garderober med låsbare skap og tørkerom samt bespisnings/loungeareal i tilknytning til felles kantine, Her er det AV utstyr slik at arealet også kan benyttes til arrangementer med ansatte og kunder.

Beliggenhet

Tullins gate 2 ligger sentralt plassert i Oslo sentrum ved Holbergs plass og Slottsparken. Eiendommen ligger tilbaketrukket og med gåavstand til alle sentrale deler av Oslo sentrum. I umiddelbar nærhet er et utvalg hoteller med bla Radisson Blu, et rikt utvalg av restauranter, cafeer, kaffebarer og butikker.

Diverse

Inventar og kontormøbler i lokalet kan overtas hvis ønskelig.

Innhold

Lokalene er lyse og fine og inneholder; åpen sone / landskap, 7 kontorer, møterom, stillerom, kjøkkenløsning, garderobe og toaletter. Lokalene kan tilpasses etter leietakers ønsker og behov. I eiendommen er det felles kantine, garderober, dusjer og sykkelparkering.

Standard

Lokalene holder en høy standard og eiendommen er godt vedlikeholdt. Lokalene kan tilpasses ytterligere etter leietakers ønsker og behov.

Parkering

Godt med parkering for leie for ansatte i byggets parkeringskjeller med direkte adkomst via heis/trappeløp til alle kontoretasjer.
I samme parkeringsanlegg er det også god kapasitet for parkering for besøkende mot betaling.

Offentlig kommunikasjon

Det er offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med t-bane, tog, trikk og buss.