Fekjan 13A, Nesbru

Kontaktperson

Michael Færden
Teamleder / Senior eiendomsrådgiver
T: +47 922 24 777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 250 - 897 kvm
Type Kontor, Lager/Logistikk
Etasje 2

Asker - Fekjan - Lyse og fine kontorlokaler med muligheter til å leie lager.

Arealspesifikasjon

2. etg: 337 kvm Kontor 1
4. etg: 310 kvm Kontor 2
5. etg: 250 kvm Kontor 3

Kort om eiendommen

Velholdt bygg med teglfasade. Eiendommen generelt holder en god standard og er godt vedlikeholdt.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt plassert på Fekjan ved Nesbru i Asker. Det er kort vei til Bærum. Eiendommen ligger godt plassert geografisk for tilreisende som kommer fra; Drammen, Asker, Slemmestad, Sandvika, Bærum, Lysaker og fra deler av Oslo.

På Fekjan er det; Rema 1000, Apotek, Legekontor, Fysioterapi, Kiropraktorsenter, Tannlegesenter, Frisør, Treningssenter og diverse andre butikker og servicetilbud. Det er kort vei til Plantasjen, Holmensenteret med et utall forretninger og det er kort vei til Billngstadsletta, Slependen og til IKEA.

Diverse

Det er heis i eiendommen. Det er mulig å leie lagerlokaler på bakkeplan i eiendommen.

Innhold

Det er tre ledige kontorlokaler i eiendommen på henholdsvis 250, 310 og 337 kvm BTA. det er også lagerlokaler som er ledige i eiendommen og dette kan leies i kombinasjon med kontorlokaler hvis ønskelig.

Lokalene inneholder; åpent landskap, teamrom, kontorer, møterom, data/server rom, toaletter, kjøkken og spiserom/pauserom.

Lokalene er lyse og fine og holder god standard. Lokalene er innflytningsklare, men kan også tilpasses ytterligere etter leietakers ønsker og behov.

Lokalene har vindusfasade både mot Fekjan / Holmenskjær og E18 på motsatt side noe som gir masse godt dagslys inn i lokalene.

Adkomst

Det enkel og oversiktlig adkomst fra Fekjan til eiendommen. Når man kommer kjørende med bil på E18 fra Oslo kan man ta ved avkjøring ved Billingstadsletta (Ikea) og når man kommer kjørende sørfra fra Asker kan man ta av ved Holmen. Fra avkjøring er det kort vei til Fekjan.

Parkering

Det er god parkeringsdekning på eiendommen både for ansatte og for besøkende,

Offentlig kommunikasjon

Området har godt med tilbud av offentlig kommunikasjon, med bla. med flere bussforbindelser og ( enkelte ruter har express muligheter) til Oslo ,Lysaker, Høvik, Sandvika, Billingstadsletta, Asker, Slemmestad og Drammen. Nærmeste togstasjon er Billingstad. Flytoget stopper i Sandvika, ca. 7-8 minutters biltur unna. I tillegg er det taxiholdeplass rett ved eiendommen.