Sandnesveien 32, Nord-Lenangen

Kontaktperson

Kevin Mortensen
Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 46747997 E: km@tigereiendom.no

Areal 1.500 kvm
Type Produksjon/Industri, Kombinasjonslokaler, Verksted, Lager/Logistikk

Til leie - Stort lager- og produksjonslokale, direkte tilknyttet ny dypvannskai

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Kjøreport
  • Dypvannskai
  • flytebrygge

Kort om eiendommen

Stort lager- og produksjonslokale i Nordlenangen, direkte tilknyttet dypvannskai med relativt kort sjøvei mot Tromsø Havn (ca. 2-3t) og videre nordover. Det er meget god kapasitet på både vann og strøm i bygget, samt flere større kjøreporter, og god takhøyde i bygget. I umiddelbar nærhet finnes det 6 oppussede leiligheter som kan benyttes for kort- eller langtidsopphold for arbeidere ved behov. På samme tomten eier/driver utleier en nyoppusset restaurant/bar som losji og lokalbefolkningen benytter i høyeste grad. Ved behov for arbeidskraft ved eventuelt lasting/lossing av båt er det mulighet for å leie dette via utleier på egen avtale.

Standard

Bygget holder for øvrig grei stand, men kan ha behov for tilpasninger for ny(e) leietaker(e). Det vil bli rehabilitert kontor/kjøkken/møterom for en eventuell arbeidsstasjon på ca. 100 kvm. Bygget holder god standard når det gjelder vann, strøm og fiber. Ny kommunal dypvannskai som holder god standard, ca. 80 meter kaifront + ca. 120 liggemeter flytebrygge (privat).

Beliggenhet

Sandnesveien 32 ligger i Nord-Lenangen i Lyngen kommune, ca. 90 km fra Tromsø sentrum. Som nærmeste naboer finner man restaurant og overnattingssted. Nærmeste dagligvarehandel befinner seg kun en 5 minutters kjøretur unna. Det er også kort veg til nærmeste byggvareforhandler.

Adkomst

Avkjøring fra fylkesveg 312. Fra Tromsø følger man fylkesveg 862 og E8, før man fortsetter på Fv91 til fergeleiet på Breivikeidet hvor det går ferge til Svensby. Derfra svinger man til venstre på Fv312 og følger vegen mot Nord-Lenangen i ca. 37 minutter (ca. 38 km) før man ser avkjøringen på venstre side av vegen. Ferga har avganger ca. hvert 50. minutt, fra kl. 06.30-22.30 man-fre.

Adkomst via sjø er å anse som svært god, med asfaltert dypvannskai i direkte tilknytning.

Parkering

Det er romslig tomt med plass til flere hundre p-plasser. Utleier har ikke foretatt oppmåling av antall p-plasser.

Bebyggelse

Dagens bebyggelse har gjennomgående god takhøyde på mellom 4-8 m, samt fleksible arealer for oppdeling og/eller tilpasning. Tidligere er bygget brukt i forbindelse med rekeproduksjon, og det er svært god kapasitet på både vann og strøm. Byggene har pr. i dag 4 kjøreporter med god størrelse.