Fiolvegen 13, Tromsø

Kontaktpersoner

Stephen Alexandre
Rådgiver næringseiendom
E: sa@tigereiendom.no

Bork Bårnes
Rådgiver næringseiendom
E: bb@tigereiendom.no

Areal 10 - 10.010 kvm
Type Kontor

Gneiskvartalet - Ledige kontorer i Tromsøs nye høyteknologiske og bærekraftige signalbygg

Arealspesifikasjon

10 kvm Kontor
10000 kvm Kontor

Kort om eiendommen

GNEISKVARTALET
I Norrønna-feltet bygger GK Gruppen Eiendom framtidens arbeidsplass for små og store kompetansebedrifter. Her finner dere kontorlokaler enten dere er 10 eller 100, felles møteromsenter, restaurant med kortreiste råvarer, treningsrom og en bildelingspool som gjør at de ansatte alltid har en ladet elbil til disposisjon.

Byggestart våren 2022, med innflytting Q1 2024.

Standard

Gneiskvartalet er spesialtilpasset arktisk klima, fanger sin egen energi og vil som aller første næringsbygg i Tromsø og Nord-Norge sertifiseres både for sitt lave klimaavtrykk gjennom Breeam-Nor Excellent, og for sitt helsefremmende inneklima med WELL Building Standard.

Det høyteknologiske og bærekraftige signalbygget får en gjennomgående høy standard. Bygningskroppen i stein, tre og glass er tilpasset omgivelsene, skiftende årstider og dynamiske ønsker for hvordan man jobber sammen - med fleksible arealer som utformes i samråd med tidlige leietakere.

Beliggenhet

Gneiskvartalet ligger midt i Norrøna-feltet med nærhet til flyplass, sentrum og Langnes handelspark. Det er kort reiseavstand enten du foretrekker sykkel, bil eller buss, og godt tilrettelagt både med egen garderobe, parkering med lademuligheter og nytt busstopp rett utenfor døren. Kjøreturen til sentrum tar i underkant av 7 minutter, enten over Tromsøya via Langnesbakken, eller gjennom Langnestunnelen.

Adkomst

Enkel og skiltet adkomst via Langnesbakken.

Parkering

Gneiskvartalet vil ha 46 parkeringsplasser for bil innendørs og 12 plasser ute. Har du elbil, kan du lade den med egenprodusert strøm fra solcellene på taket. Det er også lademuligheter for elsykler, og egen vaskehall for sykler i tilknytning garderoben.

Diverse

Les mer om prosjektet her:
https://www.gk.no/gneiskvartalet/

Offentlig kommunikasjon

Rutebuss til/fra sentrum, Giæverbukta og Tromsdalen stopper like utenfor Gneiskvartalet.

Innhold

Leietakere:
-Atea
-GK
-Personalrestaurant

Bebyggelse

Gneiskvartalet er et unikt høyteknologisk og bærekraftig kontorbygg, spesialtilpasset arktisk klima. Det langstrakte bygget over tre etasjer er tilpasset omgivelsene og modellert for å slippe inn maksimalt med naturlig lys gjennom skiftende årstider. Det fanger energi selv, sørger for naturlig fordrøying av vann og lagring av snø. Store og luftige fellesarealer følger de fleksible kontorlokalene, der de ansatte kan nyte kortreist mat i restauranten eller ta med en kaffekopp ut i de sosiale sonene. Mat kan også bestilles inn i møteromssenteret med møterom i alle størrelser og topp teknologisk utstyr. Gneiskvartalet byr også på et velutstyrt og døgnåpent treningsrom, garderober med sykkelvask og egne parkeringsplasser. Her kan leietakerne velge om de bil bruke sin egen bil, eller hente ut elbiler fra en felles bildelingsordning akkurat når de trenger den - både på jobb og privat.