Storgata 18, Finnsnes

Kontaktperson

Stephen Alexandre
Rådgiver næringseiendom
T: (+47) 97630167 E: sa@tigereiendom.no

Areal 168 - 2.028 kvm
Type Kontor, Butikk/Handel, Kjøpesenter

Ledige kontor- og butikklokaler i nyrenoverte Finnsnes senter

Adkomst

Storgata 18 på Finnsnes er lett tilgjengelig og ligger i hjertet av byen, omgitt av butikker, restauranter og kafeer.

Med bil: Storgata ligger i sentrum av Finnsnes, noe som gjør det lett tilgjengelig med bil fra alle deler av byen. Fra E6, ta avkjøringen mot Finnsnes og følg veiskiltene til sentrum. Det er god parkeringsplass tilgjengelig i nærheten, både gateparkering og parkeringshus.

Med buss: Finnsnes har et utmerket bussnettverk, og det er flere busstopp i nærheten av Storgata 18.

Med båt: For de som kommer fra andre steder i Lenvik kommune eller fra Tromsø, er Hurtigbåtterminalen i Finnsnes en praktisk ankomstpunkt. Fra terminalen er det bare en kort 5-minutters spasertur til Storgata 18.

Til fots eller med sykkel: Hvis du bor i sentrum av Finnsnes, er Storgata 18 lett tilgjengelig til fots eller med sykkel. Det er gode fortau og sykkelveier, og området er generelt trygt og godt belyst.

Beliggenhet

Eiendommen Storgata 18 på Finnsnes ligger midt i sentrum av byen, og tilbyr beliggenhet med nærhet til alt du trenger.

I området rundt Storgata 18 finner du en rekke ulike bedrifter og organisasjoner, inkludert helse- og velværetilbud, restauranter, kafeer, banker og butikker.

Noen av de butikkene som finnes i nærområdet inkluderer matvarebutikker, samt en rekke klesbutikker og elektronikkbutikker.

Hvis du ønsker å reise til Tromsø, er det ca. 120 km kjørelengde fra Finnsnes, og tar rundt 1,5 time med bil. For de som ønsker å benytte seg av offentlig transport, kan du enkelt ta buss fra Finnsnes til Tromsø. Finnsnes hurtigbåtterminal ligger også kun noen minutters gange unna Storgata 18, og tilbyr rask transport til flere andre byer og steder i regionen.

Setermoen flyplass ligger ca. 60 km unna eiendommen, og kan nås med bil på rundt 45 minutter. Bardufoss lufthavn ligger ca. 1 time unna med bil.

Finnsnes - Kort oppsummering

Finnsnes er en by og administrasjonssenteret i Senja kommune i Troms og Finnmark. Finnsnes er en viktig handels- og servicesentrum i regionen. Byen har et variert næringsliv med virksomheter innenfor handel, service, industri, fiske og turisme.

Finnsnes har en strategisk beliggenhet ved krysset mellom E6 og fylkesvei 86, og har dermed en god infrastruktur og tilgang til lokale og regionale markeder. Byen har også et bredt spekter av kulturtilbud, inkludert kino, bibliotek og flere kunstgallerier.

Samlet sett er Finnsnes en attraktiv by som tilbyr en unik kombinasjon av næringsliv, kultur og natur, og er et flott sted å bo og arbeide.