Sandviksveien 36, Høvik

Kontaktperson

Michael Færden
Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 92224777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 295 kvm
Type Kontor, Garasje/Parkering, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler
Etasje 1

Høvik - Sandviksveien 36 - kontorer og showroom på bakkeplan

Arealspesifikasjon

1. etg: 295 kvm Kontor - showroom

Kort om eiendommen

I grønne og rolige omgivelser på nedre Høvik har vi på vegne av Sandviksveien 36 AS utleie av fine kontorlokaler / showroom i Sandviksveien 36. Eiendommen ligger sentralt plassert på Høvik. Det er flere helse relaterte leietakere i eiendommen. Det ledige lokalet passer veldig fint for en leietaker og en virksomhet som ønsker lokaler på bakkeplan med god eksponering.

Beliggenhet

Sandviksveien 26 ligger på Høvik, rett ved Høvik Kirke, Høvik togstasjon og Høvik senter. Nær all kommunikasjon som buss og tog. Sykkelstien mellom Oslo og Sandvika passerer rett forbi eiendommen. Ca 10 minutter fra Oslo sentrum med bil. Enkel adkomst av og på E18. Høvik togstasjon med kun få minutters gange fra eiendommen, avganger hvert 15. minutt. I nærheten finner man Veritasparken, Sarbuvollen, Strand restaurant, Henie Onstad Kunstsenter. På Høvik senter finnes en meget bra Meny matforretning, frukt & grønt butikk, interiørbutikker, postkontor, apotek og diverse servicetilbud. Sandvika med sine bymessige fasiliteter ligger en liten biltur unna. Et mangfold av bedrifter holder til i området, bl.a. innen offshore-sektoren.

Diverse

Veldig gode eksponeringsmuligheter på eiendommen. Lokalet ligger på bakkeplan.

Innhold

Lokalene ligger på bakkeplan og har egen inngang og er på totalt 295 kvm BTA. Lokalene inneholder kontorer, møterom, toaletter, sosiale soner, kjøkkenløsning. Lokalene kan tilpasses etter leietakers ønsker og spesifikasjoner. Det er også et ledig lokale i 1. etg. på ca. 314 kvm BTA. Lokalet inneholder, kontorer, møterom, teamrom, åpent landskap, kjøkken, dusjer og garderober etc.

Standard

Lokalene holder en god standard og eiendommen er godt vedlikeholdt. Lokalene kan tilpasses helt etter leietakers ønsker og spesifikasjoner.

Adkomst

Adkomst til eiendommen skjer fra Sandviksveien som går parallelt med E 18 langs Høvik / Ramstad, og med innkjøring til eiendommen fra Hestenga. Fra Oslo: avkjøring til Høvik fra E 18, kjør broen over E18 via Høviksvingen og inn på Sandviksveien. Fra Drammen: kjør av til Høvik, ta til venstre rett etter avkjøringen og hold ca 100 m på denne veien. Det er bussholdeplass og togstasjon i umiddelbar nærhet til eiendommen.

Parkering

Det er veldig god parkeringsdekning på eiendommen både for ansatte og besøkende.

Offentlig kommunikasjon

Det er bussholdeplass og togstasjon i umiddelbar nærhet til eiendommen.