Tunneset 8, Harstad

Kontaktperson

Kevin Mortensen
Rådgiver næringseiendom
T: (+47) 46747997 E: km@tigereiendom.no

Areal 220 kvm
Type Butikk/Handel, Kontor, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler
Etasje 1

Leie - Attraktive kombinasjonslokaler sentralt i Harstad

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass

Arealspesifikasjon

1. etg: 220 kvm Lokaler 1.etg

Kort om eiendommen

Tunneset 8 ligger i Harstadbotn og dermed på aksen mellom Kanebogen kjøpesenter og Harstad sentrum. Langs Harstadbotn genereres det mye trafikk da det er bussvei og god gang- og sykkelvei like ved eiendommen, samtidig er eiendommen godt eksponert for trafikanter. Bygget huser i dag attraktive leietakere som Feel24, Anicura og Bohus. Utleier har de senere år rehabilitert bygget i større grad, bl.a. ny fasade, energibesparelse og ytterligere mindre tiltak. Eiendommen har god parkeringsdekning, og en ny leietakere vil kunne ta imot kunder direkte inn til eksklusive lokaler fra parkeringsplass - med god eksponering på bygget. Utleier kan tilpasse kjøreport i lokalet for aktører som ønsker dette.

Standard

Bygget ble oppført i 1985, men har de siste årene blitt påkostet og oppgradert. Lokalene som er ledig har i utgangspunktet god standard og sprinkel - men kan tilpasses/rehabiliteres for ny leietaker etter ønske og behov. Lokalene ble tidligere leiet for yoga-timer.

Beliggenhet

Tunneset 8 er beliggende ''midt'' i Harstad, med nærhet til bl.a. Kanebogen og Stagnes, gangavstand til Sjøkanten senter og relativt kort sykkel- buss- og kjørevei til sentrum. I området rundt befinner det seg en stor andel bolig, men også aktører som f.eks. GK, IT Partner, Pizzabakern og Chili mediebyrå.

Adkomst

Enkel adkomst fra F83 og Seljestadveien.

Parkering

Romslig med parkering like ved bygget.

Innhold

Andre leietakere:
Feel24 - Nord-Norges største treningssenterkjede med over 17 000 medlemmer.
Anicura - Blant landets største veterinærkjede, samt Harstads nyeste dyresykehus.
Bohus - Største møbelforretningen i Harstad målt i omsetning.