Enebakkveien 150, Oslo

Kontaktpersoner

Michael Færden
Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 92224777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 260 kvm
Type Kontor, Kombinasjonslokaler
Etasje 1

Ryen - Enebakkveien 150 - kontorlokaler for utleie

Arealspesifikasjon

1. etg: 260 kvm Kontor

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger sentralt plassert på Ryen og er en kontor og kombinasjonseiendom. Det er meget gode profileringsmuligheter på eiendommen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt plassert på Ryen. Det er en enkel av og påkjøring fra til både E6 og Ring 3. Det tar ca. 5 min med bil fra eiendommen og til Oslo sentrum. Eiendommen ligger i et veletablert område for kontor og lett industri etc. og med mye tilbud i området. Det er mange forskjellige typer næringsvirksomheter i området og det er god logistikk rundt Ryen området.

Innhold

Lokalet ligger på bakkeplan og inneholder; kontorer, møterom, kjøkkenløsning, sosiale soner, toaletter etc. Lokalene kan tilpasses etter leietakers ønsker og spesifikasjoner. Lokalene passer fint for kontorlandskap eller for kontorer eller en kombinasjon. Lokalet er totalt på 260 kvm BTA. Det er mye vinduer i hele lokalet så lokalene er lyse og fine.

Standard

Eiendommen er godt og kontinuerlig vedlikeholdt. Lokalene kan bli tilpasset etter leietakers ønsker og spesifikasjoner.

Adkomst

Enkel adkomst med bil til og fra E6 og til og fra Ring 3.

Parkering

Det er god parkeringsdekning på eiendommen både for ansatte og besøkende. Det er mulig å leie parkeringsplasser utendørs og også i parkeringskjeller.

Offentlig kommunikasjon

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med kort vei både til T-bane stasjon og til bussholdeplass. Nærmeste T-bane stasjon er Ryen T-banestasjon.