Havnegata 1, Harstad

Kontaktperson

Bork Bårnes
Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 97777170 E: bb@tigereiendom.no

Areal 379 kvm
Type Butikk/Handel, Kombinasjonslokaler
Etasje 1

Flott næringsareal med god eksponering og tilgjengelighet i Harstad sentrum!

Beskrivelse

Bygget er oppført ca 1960, og ble omfattende renovert i 1991. Bygget rommer i dag ca 5516 kvm BTA fordelt på 4 etasjer.

Adkomst

Havnegata 1 i Harstad ligger svært sentralt og er lett tilgjengelig både til fots, med bil og med offentlig transport.

Bil: Dersom du kommer kjørende til Havnegata 1 i Harstad med bil, vil du ha enkel adkomst til eiendommen. Havnegata er en av hovedgatene i Harstad sentrum og er godt skiltet fra hovedveiene inn mot byen.

Buss: Harstad sentrum betjenes av en rekke bussruter som stopper i umiddelbar nærhet til Havnegata 1. De fleste av rutene har stopp på Harstad bussterminal, som ligger kun få minutters gange fra eiendommen.

Til fots: For de som bor eller jobber i sentrum av Harstad, er Havnegata 1 lett tilgjengelig til fots. Eiendommen ligger kun få minutters gange fra de fleste andre sentrumsattraksjoner og er godt skiltet fra hovedgatene.

Beliggenhet

Havnegata 1 i Harstad er en eiendom som ligger midt i sentrum, og som er omgitt av et vell av butikker, kontorer og kulturtilbud. Dette gjør stedet til en spennende destinasjon for både besøkende og lokale innbyggere.

Eiendommen rommer en rekke ulike virksomheter, inkludert butikker, kontorer og tjenestetilbud. Høgskolen i Harstad, Harstad Kommune, Havnegata Legesenter, NRK og Harstad Kulturhus er alle blant leietakerne i bygget.

Området rundt Havnegata 1 i Harstad er preget av en god blanding av kommersielle og kulturelle tilbud. I umiddelbar nærhet finnes det en rekke spennende butikker og restauranter, og det er gode muligheter for shopping og underholdning. Det er også mange flotte parker og grøntområder i området. 

Harstad er kjent for sitt rike kulturliv, og i nærheten av Havnegata 1 finnes det flere spennende kulturtilbud, som for eksempel Harstad Kulturhus og Galleri Nord-Norge. Byen er også kjent for sitt vakre landskap, og det er gode muligheter for friluftsliv i området.

Parkering

Det er flere offentlige parkeringsplasser i umiddelbar nærhet til Havnegata 1. Havnegata parkeringshus ligger som nærmeste nabo, hvor det er gratis å parkere etter klokken 14 på hverdager og i helgene.

I tillegg til avgiftsbelagte plasser langs Havnegata, finnes det også merket gratisparkering i deler av Fjordgata og Andreas Linds gate.

Rådhustomta tilbyr også gratisparkering etter klokken 16 og i helgene.