Grini Næringspark 12, Østerås

Kontaktperson

Michael Færden
Teamleder / Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 92224777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 35 - 195 kvm
Type Kombinasjonslokaler, Kontor, Lager/Logistikk

Grini Næringspark 12 - kontorer med lager

Arealspesifikasjon

35 kvm Lager
1. etg: 160 kvm Kontor

Kort om eiendommen

Grini Næringspark 10-12 består av 4 etasjer på tilsammen ca 9.000 kvm brutto leieareal. Utleier kan tilpasse og skreddersy lokaler etter leietakers ønsker og behov. Det er fleksible løsninger og mange muligheter på eiendommen. Her er det muligheter for å leie; kontor / showroom / kombinasjonslokaler / lager.

Ledig areal i eiendommen er for øyeblikket;

I 1. etasje i Grini Næringspark 12 er det ledig 160 kvm BTA kontor. Dette lokalet passer fint som kontor, showroom, lager eller eventuelt en kombinasjon. Det er enkel tilgang til vareheis og det er enkel varelevering via lasterampe og kjøreport. Lokalet kan bli tilpasset etter leietakers ønsker og spesifikasjoner.

I U. etasje er det ledig 35 kvm BTA lager. Det er enkel tilgang til dette lageret via kjøreport. Det er også tilgang via vareheis og lasterampe. Dette lokalet leies ut sammen med det ledige lokalet i 1. etasje.

Beliggenhet

Grini Næringspark ligger i Bærum øst, langs Griniveien. Grini Næringspark er et etablert næringsområde med butikker, kontorer og lagerlokaler. Området er i stadig utvikling med kontorbygninger, lager og større forretningskjeder. Det ligger golfbane på andre siden av Griniveien. Grini Næringspark består av totalt 17 næringseiendommer med totalt areal på over 60.000 kvm.

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet med 5 minutters kjøretid fra Røa, umiddelbar nærhet til Østerås kjøpesenter, 5 min fra Bekkestua senter, under 10 min fra Lysaker og ca. 15 min fra Oslo sentrum.

Griniveien er en av hovedinnfartsårene mellom Oslo og Bærum og det passerer gjennomsnittlig ca. 11.000 biler hver dag på Griniveien. Eiendommen har en enkel adkomst fra Griniveien.

Innhold

I eiendommen er det ledig et kontorlokale i 1. etg. på 160 kvm BTA og et lager i u. etg. på 35 kvm. Disse lokalene leies ut samlet.

Standard

God standard i lokalene og på eiendommen generelt. Bygget er godt vedlikeholdt og har ny fasade av 2017. Lokalene kan tilpasses etter leietakers ønsker og spesifikasjoner. Det er mange fleksible løsninger for eiendommen og mange muligheter. Det er helt ny vareheis i eiendommen.

Bygget er tilknyttet fibernett fra flere aktører. Leietaker kan velge fibernett fra Telenor, Powertech og Broadnett.

Det er balansert ventilasjon med kjøling og ettervarme, samt elektriske panelovner for tilleggsfyring.

Adkomst

Eiendommen har en enkel adkomst fra Griniveien. Ca. avstand med bil; fra Oslo sentrum ca. 15 min., fra Røa ca. 5 min., fra Lysaker i underkant av ca. 10 min., fra Bekkestua ca. 5 min.

Parkering

Det er god parkeringsdekning på eiendommen både for ansatte og besøkende.

Offentlig kommunikasjon

Det er bussholdeplass ved innkjøringen til næringsparken. Det er også bussholdeplass i Nordveien og ved Østerås senter.

Buss 235 er en ringlinje som kjører til og fra Østerås T via Østerås senter, Listua, Fossum og Eiksmarka. Buss 235 kjører hver halvtime i tidsrommet 05:00 24:00, men kun i en retning om gangen avhengig av hvor flest reiser. I rush tiden går det ekstra avganger hvert 15. minutt Østerås Listua Ila.

Bussens ruteplan korresponderer med avgangstidene på Østerås t-bane slik at det ikke skal bli noen form for ventetid.

Det er gangavstand fra Østerås T-banestasjon og fra Østerås senter.