Grønnegata 72 - Fredrik Langes gate 24, Tromsø

Kontaktperson

Bork Bårnes
Rådgiver næringseiendom
T: (+47) 97777170 E: bb@tigereiendom.no

Areal 285 - 1.950 kvm
Type Kontor

Sentrumsgården - kontorlokaler i modernisert forretningsgård midt i Tromsø sentrum

Fasiliteter

  • Heis

Arealspesifikasjon

2. etg: 385 kvm Kontor
3. etg: 640 kvm Kontor
4. etg: 640 kvm Kontor
5. etg: 285 kvm kontor

Kort om eiendommen

Sentrumsgården blir en modernisert forretningsgård midt i Tromsø sentrum, oppgradert med fremtidens design- og energiløsninger. Eiendommen skal totalrenoveres i 2023 med ny fasade samt renovering av alle innvendige arealer for nye leietakere.

Renoveringen vil være ferdig i løpet av 2023 og nye leietakere får mulighet til å flytte inn i Q4 2023.

Byggets ideelle plassering, fleksible innredning og lyse og luftige atmosfære, gjør Sentrumsgården til et godt valg for både bedrifter og ansatte.

Standard

Eiendommen totalrenoveres innvendig og utvendig og alt av tekniske anlegg vil være topp standard. Innvendig utforming og standard vil være høy standard og leietaker bestemmer selv utforming, materialvalg, farger mm. i egne lokaler.

Beliggenhet

Sentrumsgården er ideelt plassert for fremtidens logistikk- og transportløsninger i Tromsø. Samtlige bussforbindelser til og fra sentrum er bare en kort spasertur unna.

Parkering

Vi har et topp moderne sykkelanlegg med parkering, garderobe og dusj som gjør det enkelt og behagelig å sykle til jobb sommer som vinter. Og skulle du trenge bilen en dag, er inngangen til fjellanlegget bare 50 meter unna.

Innhold

Sentrumsgården vil være den perfekte sosiale arena før, under og etter jobb. Det vurderes å etablere bar og restaurant i første etasje slik at du kan starte dagen med en kaffe og notisblokk, samle kollegaer til felles varm lunsj eller avslutte workshopen med en god middag, drikke og aktiviteter - bare noen trappetrinn unna.

Bebyggelse

Bygget er på over 3000 kvadratmeter, og nesten 2000 kvadratmeter er kontorarealer. Lokalene er ideell for små og mellomstore bedrifter. Det er stor fleksibilitet til å dele opp lokalene, og vi kan tilby arealer på alt fra 150 til 700 kvm per etasje. Med to separate innganger og fleksibel inndeling, er det mulig å skreddersy for både landskapsløsninger og cellekontorer.