Lommedalsveien 230, Bærums Verk

Kontaktperson

Michael Færden
Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 92224777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 70 - 390 kvm
Type Kombinasjonslokaler, Lager/Logistikk, Kontor, Verksted

Mølladammen Næringspark - Lommedalsveien 230 - Moderne kontorer med mulighet for lager

Arealspesifikasjon

1. etg: 70 kvm Lager
1. etg: 150 kvm Kontor
1. etg: 170 kvm Lager

Kort om eiendommen

Mølladammen Nærinsgspark består av 6 bygg, samlet ca. 15 000 kvm areal i tillegg kommer p-kjeller på 2200 kvm med plass til 77 biler innendørs i varm garasje. Tomten er på 23 mål og det gir god plass på uteområdet til leietakerne. Byggene i Mølladammen Næringspark er svært moderne og har avansert varmepumpeteknologi med svært høy standard. Parken har varmepumper som står for store deler av oppvarming og hele parken er energimerket Med Energikarakter D på de eldste bygg og Energikarakter A på de nyeste byggene. Byggene har god ventilasjon, med lave strømutgifter på grunn av jordvarme.

Det er 4 komperimatorer i parken, en for trevirke, en for plast, en for papp/papir og en for blandet avfall. Matavfall hentes i egne kasser, hele avfallshåndteringen er tilpasset leietakere som er Miljøfyrtårn bedrift. Varmekabler i uteområdet og felles vaktmester er noen av fasilitene parken byr på.

I Mølladammen Næringspark har man en sjelden god mulighet for både topp moderne lagerlokaler og toppmoderne kontorlokaler i Bærum. Moderne lagerplass i kombinasjon med kontorer, sentralt og i et landlig miljø er noen elementer som gjør Mølladammen Næringspark til en sjelden mulighet på næringsmarkedet.

Det er her et ledig kontorlokale på 150 kvm BTA. Kontorlokalet er nyoppusset og holder en moderne god kontorstandard. Lokalene er lyse og trivelige. De inneholder; kontorer, møterom, kjøkken, sosial sone og toaletter. Det er flere muligheter for å leie lager i eiendommen / næringsparken fra ca 70 kvm og til 170 kvm. Det kan også være en mulighet for å leie et lager på ca 360 kvm BTA.

Beliggenhet

I hjertet av Lommedalen og Bærums Verk, omgitt av naturskjønne og landlige omgivelser, ligger Mølladammen Næringspark. Med nærhet til E16 og kort vei til Oslo. Med ca. 10 min kjøring fra Sandvika, ca. 7 min. kjøring fra Rud Næringspark eller ca. 9 min kjøring fra Bekkestua og du befinner deg i Mølladammen Næringspark. Trafikkmessig kjører man mot rushtrafikken, både til og fra jobb. Kollektivtrafikken går regelemessig, med avgang direkte til Sandvika og Bekkestua, og videre til Oslo. Marka i utkanten frister til gode turer både sommer som vinter.

Bærum Verk, med dets servicetilbud, ligger i umiddelbar nærhet. Der finnes restauranter, cafeer og bakeri, samt postkontor og andre fasiliteter som er relevante for en næringsbedrift.

Innhold

Det er her et ledig kontorlokale på 150 kvm BTA. Kontorlokalet er nyoppusset og holder en moderne god kontorstandard. Lokalene er lyse og trivelige. De inneholder; kontorer, møterom, kjøkken, sosial sone og toaletter. Kjøkken, møterom og toaletter deler man med en annen leietaker. Det er mulig å leie lager i næringsparken sammen med kontorene. Her er det flere muligheter.

Standard

Eiendommen er godt vedlikeholdt og lokalene holder en god og moderne standard.

Adkomst

Det er enkel adkomst til Næringsparken fra Lommedalsveien. Det er bussholdeplass rett utenfor eiendommen.

AVSTAND Sandvika: 9 km / 10 min Rud: 6 km / 7 min Bekkestua: 8 km / 9 min

Parkering

Det er mulig å leie innendørs parkeringsplasser i parkeringshus. Det er også bra med utendørs parkering både for ansatte og besøkende.