Industriveien 11, Nordkjosbotn

Kontaktperson

Stephen Alexandre
Rådgiver næringseiendom
T: (+47) 97630167 E: sa@tigereiendom.no

Areal 4.410 kvm
Type Produksjon/Industri, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Garasje/Parkering

Utleie | Tomteareal sentralt i Nordkjosbotn | Velegnet for Industribruk

Adkomst

Industriveien 11 i Nordkjosbotn er enkelt tilgjengelig både for person- og godstransport, takket være sin nærhet til hovedveien E6 og sentrale beliggenhet i Nordkjosbotn sentrum øst.

Fra E6: Når du kjører på E6, ta avkjøringen mot Nordkjosbotn sentrum. Følg veien gjennom sentrum, og ta deretter til høyre inn på Industriveien. Fortsett rett frem i noen hundre meter, og du vil se tomten på Industriveien 11 på høyre side av veien.

Beliggenhet

Eiendommens beliggenhet gir lett tilgang til lokal infrastruktur, og er bare noen hundre meter fra E6. Det er en lav kotehøyde på området som i hovedsak er flatt, noe som er perfekt for industri- og næringsvirksomheter. Omgivelsene er en blanding av boliger, offentlige bygninger, og annen infrastruktur.

Nordkjosbotn har opplevd en økning i industriutviklingen de siste årene, noe som har ført til en generering av arbeidsplasser og økt boligbehov. Dette gjør området svært attraktivt for bedrifter som ser etter muligheter for vekst og utvikling.

Eiendommen har asfaltert vei helt frem, noe som øker tilgjengeligheten og bekvemmeligheten for potensielle leietakere.

Nordkjosbotn . Kort oppsummering

Nordkjosbotn er en viktig by i Balsfjord kommune i Troms og Finnmark fylke. Med sin sentrale beliggenhet ved krysset mellom E6 og E8, fungerer den som et betydelig trafikknutepunkt i regionen.

Balsfjord kommune, som Nordkjosbotn er en del av, har en befolkning på over 5000 innbyggere. Med den økonomiske veksten og etableringen av nye bedrifter, kan det forventes at befolkningstallet i Nordkjosbotn har vært økende.