Petroleumsveien 2, Rypefjord

Kontaktperson

Kevin Mortensen
Rådgiver næringseiendom
T: (+47) 46747997 E: km@tigereiendom.no

Areal 1.020 kvm
Type Kombinasjonslokaler, Garasje/Parkering, Lager/Logistikk, Produksjon/Industri, Verksted, Kontor
Etasje 1

Leie - Romslig og moderne kombinasjonsbygg i Hammerfest, kan tilpasses for leietaker!

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Kjøreport
  • Løftekran
  • overvåkning

Kort om eiendommen

Eiendommen som nå er tilgjengelig består av moderne og romslig verkstedhall med tilhørende kontoravdeling. Bygget ble oppført i 2013, og har et totalt bruttoareal på ca. 1 020 m2. Verkstedhallen har fri innvendig høyde på ca. 9 meter og er utstyrt med tre traverskraner, herunder to som hver løfter ca. 10 tonn, og en på 5 tonn. Bygget har flere kjøreporter, og det er tilstrekkelig plass til større kjøretøy og utstyr. Kontorfasilitetene består av seks kontorer, to garderober med WC og et spiserom. Bygget har god ventilasjon og er utstyrt med avansert overvåkning og alarmanlegg. Eiendommen ligger i et industriområde/baseområde i Rypefjord, med kort avstand til industrielle servicetilbud og dypvannskai. Det er ca. 5 km til Hammerfest sentrum og ca. 8 km til flyplassen. Eiendommen har blitt godt vedlikeholdt og er klar til å ta imot leietakere som trenger hele eller deler av bygget. Bygget kan tilpasses leietakers ønsker og behov i videre dialog.

Noen av leietakere på samme området:
-Cermaq Norway AS
-Subshore AS
-Gagama Elektro AS
-Norsea Polarbase AS
-SAR AS
-Oss-Nor AS
-BEWI EPS Norway AS

Standard

Bygget har god standard med moderne og funksjonell utforming. Det har blitt godt vedlikeholdt, og det er ingen vesentlige vedlikeholdsmangler. Bygget har gode tekniske løsninger og er utstyrt med overvåkings- og alarmanlegg. Kontorene har vanlig kontorstandard, med vinylbelegg på gulvet og malte flater på veggen og i taket. Utleier kan tilpasse standard/utforming etter ny leietakers ønsker og behov. Eiendommen er inngjerdet.

Beliggenhet

Industribygget ved Petroleumsveien 2 ligger i Rypefjord, et industriområde/baseområde i Hammerfest. Området er planert på kainivå, og det er kort avstand (ca. 250 m) til industrielle servicetilbud og til dypvannskai. Det er også praktisk tilgang til transport, med en flyplass bare 8 km unna og Hammerfest sentrum bare 5 km unna.

Beskrivelse av tomt

Tomten er planert på kainivå og har gode grunnforhold med steinfylling på utsprengt område.

Adkomst

Adkomst fra fylkesveg, med romslig asfaltert veg inn til eiendommen.

Parkering

Eiendommen har ca. 15 parkeringsplasser på eget område.

Bebyggelse

Bygget består av verkstedhall med kontoravdeling som ble bygget i 2013. Bygget har et bruttoareal på ca. 1 020 m2 BTA, fordelt på to haller. Hall A har et areal på 720 kvadratmeter, hvorav 180 kvadratmeter er kontoravdeling. Hall B har et areal på 300 kvadratmeter. Bygningen er konstruert på en steinfylling på utsprengt område og har betongfundamenter til fjell. Ringmuren består av isolerte betongelementer og gulvet er isolert betong med en tykkelse på 150 mm. Ytterveggene er isolerte stålkassetter av typen Paroc med 20 cm mineralullisolasjon, og taket er dekket med korrugerte stålplater og 300 mm mineralull. Vinduene er aluminiumsvindu med tolags isolerglass.

Bygningen har en fri innvendig høyde på ca. 9 m og inneholder tre traverskraner, herunder to med løftekapasitet på 10 tonn hver, og en på 5 tonn. Det er også to motorstyrte porter med dimensjonene 5 x 5 m. Inne i den største hallen finnes seks kontorer, to garderober med WC og et spiserom, alle med vanlig kontorstandard. Bygningen har også balansert ventilasjon og et lite betongrom for oppbevaring av radioaktiv isotop. Leietakeren har utstyrt bygget med avansert overvåknings- og alarmanlegg.

Bygget vedlikeholdes fortløpende og har ingen vesentlige vedlikeholdsmangler. Bygget har vært utleid i ca. 10 år, og det har ikke vært utsatt for spesielt hard bruk.