Brobekkveien 80, Oslo

Kontaktperson

Michael Færden
Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 92224777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 659 kvm
Type Kontor, Lager/Logistikk, Garasje/Parkering
Etasje 4

Brobekkveien 80 - Fine kontorlokaler med mulighet for noe lager. God parkeringsdekning.

Arealspesifikasjon

4. etg: 659 kvm Kontor

Beliggenhet

Brobekkveien 80 ligger i bydelen Bjerke, eiendommen er lokalisert nordøst i Oslo.

Brobekkveien 80 er spesielt godt plassert i forhold til transport. Eiendommen ligger nær E6, som er en av de viktigste motorveiene i Norge, og som gir enkel tilgang til og fra Oslo sentrum. Det er også gode kollektivtransportforbindelser i området, med både buss, tog og T-bane som går regelmessig fra holdeplasser i nærheten.

Eiendommen ligger også nær flere butikker, restauranter og andre tjenester. Det er flere dagligvarebutikker innen kort avstand, samt større kjøpesentre.

Brobekkveien 80 en eiendom med en svært gunstig beliggenhet i Oslo, med enkel tilgang til transport, tjenester og rekreasjonsmuligheter.

Diverse

Det er felles dusj og garderobe i eiendommen.

Innhold

Lokalene inneholder, kontorer, teamrom, åpent landskap, møterom, kjøkken med spiserom, toaletter og dusj.

Standard

Lokalene og eiendommen holder en god standard og er godt vedlikeholdt.

Adkomst

Det er enkel adkomst til eiendommen fra hovedveinettet og god parkeringsdekning. Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet.

Parkering

Det følger rett til 10 parkeringsplasser med lokalene og ytterligere plasser kan leies ved behov. God parkeringsdekning på eiendommen.

Offentlig kommunikasjon

God offentlig kommunikasjon med T-bane, tog og buss. Alna togstasjon i umiddelbar nærhet og gangavstand til Vollebekk T-bane stasjon. Bussholdeplass på Brobekk og Bjerke m. bla. 31 bussen med hyppige avganger mot sentrum, busslinje 33, 22, 25, 58 samt SL-linjer 321, 301 og flybussen.