Rudssletta 12, Rud

Kontaktperson

Michael Færden
Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 92224777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 315 - 1.201 kvm
Type Kombinasjonslokaler, Kontor, Garasje/Parkering, Lager/Logistikk
Etasje 1

Rud Hauger Næringspark - Rudssletta 12 - kontorer, lager, produksjon, kombinasjon,

Arealspesifikasjon

1. etg: 315 kvm Kontor
1. etg: 886 kvm Lager / produksjon

Kort om eiendommen

Ca. 315 kvm BTA fine kontorlokaler og ca. 886 kvm lagerlokaler / produksjonslokaler for utleie. Kontorlokalet holder en normal god kontorstandard. Lokalene er svært fleksible og kan tilpasses etter leietakers ønsker og spesifikasjoner. Egner seg godt både for åpent landskap og/eller for cellekontorer. Det ledige lagerlokalet er på ca. 886 kvm og har 2 kjøreporter, lasterampe og en meget god varelevering. Frihøyde under tak i lagerlokalet er på 3,29m til 3,51m og frihøyde til under bærebjelker er på ca. 2,94m. Kontor og lagerlokalene leies ut samlet i en kombinasjon.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt plassert på Rud Næringspark. Det er kun få minutters kjøring til Sandvika og til Bekkestua. Rud Næringspark ligger sentralt plassert med henblikk på avstand til både E18 og til E16.

Rud Hauger Næringspark er et av de største områdene i Asker og Bærum for næringsvirksomhet. Det er en god miks av virksomheter i området.

Innhold

Kontorlokalene inneholder; cellekontorer, møterom, kjøkkenløsning, landskap/teamrom, sosial sone, toaletter og bøttekott. Lagerlokalene er et stort åpent og effektivt rom, noen kontorer og med kjøreporter og lasterampe. Det er god ventilasjon i lokalene.

Standard

Lokalene holder en normal god kontorstandard og eiendommen generelt er meget godt vedlikeholdt. Lokalene er svært fleksible og kan tilpasses etter leietakers ønsker og spesifikasjoner. Lagerlokalet har en meget bra varelevering med lasterampe og 2 kjøreporter. Lokalene er lyse med mye vinduer.

Bygget er tilknyttet fibernett fra flere aktører. Leietaker kan velge fibernett fra Powertech, Broadnett og Vikenfiber.Det er balansert ventilasjon med kjøling og ettervarme, samt elektriske panelovner for tilleggsfyring.

Adkomst

Avkjøring til næringsparken både fra E16, Bærumsveien og fra Lommedalsveien. Enkel adkomst på Rudssletta. Det er kort vei til E18 og E16.

God kommunikasjon med buss nr. 751/33 og 761 med Rykkinbussen og Lommedalsbussen. Det er kort gangavstand til Kolsåsbanen og da til Hauger T-banestasjon og til Kolsås T-banestasjon.

Parkering

Det er god parkeringsdekning på eiendommen både for ansatte og besøkende.

Offentlig kommunikasjon

God kommunikasjon med buss nr. 751/33 og 761 med Rykkinbussen og Lommedalsbussen. Det er kort gangavstand til Kolsåsbanen og da til Hauger T-banestasjon og til Kolsås T-banestasjon.