Skytterdalen 5, Sandvika

Kontaktperson

Michael Færden
Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 92224777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 81 - 424 kvm
Type Kombinasjonslokaler, Lager/Logistikk, Butikk/Handel, Kontor, Verksted, Produksjon/Industri

Sandvika - Skytterdalen 5 - fine kombinasjonslokaler - kontor/showroom/lager/verksted og/eller kontor/butikk.

Arealspesifikasjon

1. etg: 176 kvm Lager / verksted
2. etg: 167 kvm Kontor / Showroom / Forretning
3. etg: 81 kvm Hybler / kontor

Kort om eiendommen

Eiendom / lokaler for kontorer, showroom, verksted/lager eller forretning. I tillegg er det fire hybler i øverste etasje (3. etasje) som er mulig å leie. Denne etasjen kan også brukes til kontor, møterom, showrom, lager, etc. Hele eiendommen leies ut samlet til en leietaker.

Eiendommen ligger sentralt plassert i Sandvika med fine uteområder og god parkeringsdekning. Tomten ligger i vestvendt skrånende terreng. Meget pent opparbeidet grøntanlegg rund bebyggelsen. I innkjøring og på parkeringsområdet er det nå lagt ny asfalt.

1. Etasje - 176 kvm Verksted, snekkerverksted, lager, lakkeringsrom, wc, og trapperom. (Ikke egnet for bilverksted)
2. Etasje - 167 kvm Kontor, showroom, kjøkken med spiserom, lager, entre, wc og trapperom.
3. Etasje - 81 kvm Trappegang, kjøkken/oppholdsrom, garderobe, bad, 4 innredete rom og ventilasjonsrom. Denne etasjen kan leies ut som hybler, kontorer eller ev. lager/showroom.

Beliggenhet

Eiendommen ligger godt eksponert i Sandvika. Her ligger man midt i knutepunktet enten man kommer med bil, tog eller buss. Eiendommen ligger i nærheten av Sandvika sentrum, Sandvika Storsenter og Sandvika stasjon med både buss og tog.

Standard

Lokalene holder en god standard og eiendommen er godt vedlikeholdt. Leietakertilpasninger kan gjøres hvis ønskelig. Uteområdene er oppgradert våren 2023.

Adkomst

Meget enkel adkomst til eiendommen. Umiddelbar nærhet til Sandvika Storsenter og Buss og togstasjon.

9 minutter gange fra togstasjonen, eller 2 minutter gange fra busstoppet. Det går buss fra togstasjonen til bussholdeplassen.

Parkering

Rikelig med parkering på eiendommen både for ansatte og besøkende. Det er lagt ny asfalt på parkeringsområdet våren 2023. Det er en el-bil lader.

Offentlig kommunikasjon

Det er bussholdeplass rett ved eiendommen og kort vei å gå til Sandvika stasjon med hyppige avganger av både buss og tog.