Industriveien 11, Nordkjosbotn

Kontaktperson

Stephen Alexandre
Rådgiver næringseiendom
T: (+47) 97630167 E: sa@tigereiendom.no

Beliggenhet nær E6: Tomt til salgs i Nordkjosbotn

Beliggenhet

Eiendommens beliggenhet gir lett tilgang til lokal infrastruktur, og er bare noen hundre meter fra E6. Det er en lav kotehøyde på området som i hovedsak er flatt, noe som er perfekt for industri- og næringsvirksomheter. Omgivelsene er en blanding av boliger, offentlige bygninger, og annen infrastruktur.

Nordkjosbotn har opplevd en økning i industriutviklingen de siste årene, noe som har ført til en generering av arbeidsplasser og økt boligbehov. Dette gjør området svært attraktivt for bedrifter som ser etter muligheter for vekst og utvikling.

Eiendommen har asfaltert vei helt frem, noe som øker tilgjengeligheten. 

Kort om eiendommen

En tomt på ca. 4410 kvadratmeter med strategisk beliggende i Industriveien 11, Nordkjosbotn. Tomten ligger i et industrielt område med kort avstand til hovedveien E6.

Kjøreavstander:

Nordkjosbotn - Tromsø 70 km
Nordkjosbotn - Narvik ca 160 km
Nordkjosbotn - Finnsnes 85 km
Nordkjosbotn - Setermoen Flyplass 88 km

Tomten har et øvre lag av samfengte masser og under drenerende sand, og ligger på en lav kotehøyde. Eier har gravet ut topplaget og kjørt inn drenerende bærelagsmasser, og hevet tomten der hvor det var planlagt å plassere et bygg. Det er ført ført frem vann, avløp, elektrisitet og i store trekk gjort tomten byggeklar.

Salgsobjektet er 100 % av aksjer i Industrivegen 11 AS org. nr. 913 301 129 som har hjemmel til Gnr 17. Bnr 1401 i Balsfjord kommune.

Ta kontakt med eiendomsrådigiver Stephen Alexandre i Tiger Næringsmegling for mer utfyllende informasjon om eiendommen eller for å avtale visning.