Skippergata 15, Tromsø

Kontaktpersoner

Bork Bårnes
Rådgiver næringseiendom
T: (+47) 97777170 E: bb@tigereiendom.no

Kevin Mortensen
Rådgiver næringseiendom
T: (+47) 46747997 E: km@tigereiendom.no

Areal 1.386 kvm
Type Butikk/Handel, Kontor, Kombinasjonslokaler, Undervisning/Arrangement

Til Leie - Ærverdig bygård midt i Tromsø med fleksible arealer - god profilering!

Kort om eiendommen

Skippergata 15, beliggende i sentrum av Tromsø, er en historisk eiendom med moderne inntrykk, ideell for flere forskjellige virksomheter. Bygningen, som opprinnelig ble oppført i 1903, har blitt godt vedlikeholdt for å imøtekomme dagens behov, samtidig som den beholder sin unike karakter. Eiendommen er totalt ca. 1 386 kvm, og tilgjengelig for ny(e) leietaker(e) - og kan tilpasses ny drift. Med sin sentrale beliggenhet tilbyr Skippergata 15 lett tilgang til offentlig transport, og er omgitt av forretninger innenfor bl.a. kjøkken, klær, restauranter og trafikkskoler.

Standard

Bygget er godt forvaltet/vedlikeholdt og holder grei standard, men er ikke modernisert i senere tid. Bygget har få begrensninger ift. bærevegger/søyler, og standard kan tilpasses ny leietakers ønsker og behov.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i Tromsø sentrum, like ved bruhodet over til fastlandet. Bygget er godt eksponert for alle trafikanter som kjører til-fra fastlandet. I umiddelbar nærhet finner vi bl.a. restauranten SMAK, HTH Kjøkken og Skills trafikkskole. Den nye bydelen ''Vervet'' utvikles i gangavstand fra eiendommen, hvor det bygget vel 470 boliger med tillegg av restauranter, kaféer og bakeri - som ferdigstilles trinnvis 2022 - 2026. Eiendommen ligger ca. 4-6 minutters gange fra Stortorget i sentrum.

Adkomst

Enkel adkomst direkte fra Skippergata.

Innhold

Skippergata 15 arealfordeling:

Plan U: ca. 493 m² lager/kjeller.
1. etasje: ca. 561 m² Forretning
2. etasje: ca. 332 m² Kontor/forretning

Ansvarlig megler

Kevin Mortensen