Kirkegata 4, Tromsø

Kontaktperson

Kevin Mortensen
Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 46747997 E: km@tigereiendom.no

Areal 1.040 kvm
Type Kontor
Etasje 3

Leie - Flott beliggende kontorlokale i Tromsø - toppetasje med sjøutsikt og solrik lunsjbalkong

Arealspesifikasjon

3. etg: 1040 kvm 3.etg

Kort om eiendommen

Toppetasjen på ca. 1 040 m2 i dette moderne bygget fra 2018, beliggende i Tromsø sentrum, blir snart tilgjengelig for ny leietaker. Arealet kombinerer gode tekniske løsninger med fleksible romløsninger, klargjort for å tilpasse seg ny leietakers spesifikke krav/behov. Med beliggenhet like ved sjøkanten, kan leietaker nyte eksklusiv sjøutsikt, samtidig som sentrums mange fasiliteter er umiddelbart tilgjengelige. Med sin gode profilering, er dette lokalet egnet for enhver aktør med ambisjoner.

Standard

Lokalene holder over gjennomsnittlig god standard. Det er teppefliser i hele lokalet, og glassvegger i store deler av etasjen. Standarden på de tekniske anleggene er høy, og bygget er ett av få i Tromsø sentrum med kjøling. Videre er det solavskjerming utvendig på bygget.

Beliggenhet

Eiendommen er sentralt beliggende i Tromsø sentrum, like ved sjøkanten og havneterminalen. Med umiddelbar nærhet til sentrumsfasilitetene som f.eks. Nerstranda, Sats/Skyfitness, dagligvare og restauranter, utmerker dette lokalet seg på mange måter. Her får du både sjøutsikt og park utfor vinduet, og sentrum like ved. Bygget er godt synlig for profilering, og er lett tilgjengelig for både bil, buss og båt.

Parkering

Avgiftsbelagt parkering i umiddelbar nærhet.

Innhold

Lokalet inneholder pr. i dag følgende:
19 Cellekontorer.
16 arbeidsplasser i åpne landskap / team.
6 møterom/stillerom.
Romslig kjøkken og spiseområde.
Egen terrasse.

Videre er det egen terrasse, resepsjon, garderobe, rekvisita lager, datarom, printerrom og sanitær m/ dusj.
Lokalene kan enkelt tilpasses ny leietakers ønske og behov.

Bebyggelse

Bygget, som ble oppført i 2018, er et moderne kontorbygg med gode tekniske anlegg -deriblant kjøling. Romløsningen består av et åpent landskap med flere celle/team-kontorer og stillerom. Bygget har også flere attraktive kvaliteter som romslig takhøyde, solrik lunsjterrasse, sjøutsikt og store vindusflater rundt hele etasjen. Med sin fleksible planløsning, kan det enkelt tilpasses ny leietakers behov.