Garver Ytteborgs vei 83, Oslo

Kontaktperson

Michael Færden
Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 92224777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 230 - 480 kvm
Type Kombinasjonslokaler, Lager/Logistikk, Kontor

Haugenstua - Garver Ytteborgs vei 83 - Moderne kontor og lager lokaler

Arealspesifikasjon

1. etg: 250 kvm Lager
4. etg: 230 kvm Kontor

Kort om eiendommen

I Garver Ytteborgs vei 83 er det ledig til sammen ca. 230 kvm BTA kontor og ca. 255 kvm BTA lager. Eiendommen er sentralt beliggende rett ved togstasjonen på Haugenstua.

Eiendommen er et frittliggende kombinasjonsbygg med kontorer over fire etasjer og lager i 1. etasje. Bygget ble opprinnelig oppført i 1996 med ett bygg over to etasjer. Dagens eier har bygget på eiendommen med to ekstra kontoretasjer, som ble ferdigstilt sommeren 2023. Samtidig er det foretatt en betydelig oppgradering av byggets fasader, trappegang, heiser og fellesarealer m.m. Eiendommen fremstår meget representativ og med en meget god og moderne standard.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt beliggende nær Haugenstua senter og Haugenstua togstasjon. Området generelt består i hovedsak av næring, men også noe variert boligbebyggelse. Det er god kjøreadkomst og kort avstand til Østre Aker vei (ca. 800 m). Kort vei til både bussholdeplass og togstasjon. På Haugenstua senter er det rikelig utvalg av servicetilbud og butikker. Både OBS og Optimera er i nærheten.

Det er flere kjente aktører etablert i eiendommen, herunder; Elma Instruments AS, Black Dragon Group Europe, Baneservice AS, Euromedica Norge AS, Strømberg Distribusjon m.fl.

Diverse

Enkel adkomst til alle etasjer både via trappegang og heis. Adgang til felles dame- og herretoalett samt handicap-wc i hver etasje. Det er både personheis og vareheis i eiendommen.

Det er innlagt fiber til eiendommen. Automatisk solskjerming i kontorene. Det er installert KNX system til styring av alt lys.

Nytt ventilasjonsanlegg med kjøling og varme, samt vannbåren varme i gulv i kontorarealene.

Det er enkel adkomst til området ved lager og det er kjøreport med direkte innkjøring til lageret. God plass til varelevering.

Innhold

Lager ca. 250 kvm BTA. Lagerdelen kan deles opp i hhv. 183 kvm BTA (149 kvm netto) og 72 kvm BTA (ca. 60 kvm netto). Adkomst til lager lokalet både via rampe og kjøreport med direkte innkjøring. Kjøreporten er ca. 2,9m bred og ca. 2,03m høy. Lokalet består av ett stort rom på ca. 183 kvm BTA (lager 1) med direkte adkomst til ett ekstra lagerareal på ca. 72 kvm BTA (lager 2). Det er intern dør mellom lager 1 og 2. Lager 2 leies ikke ut separat, men kun sammen med lager 1. Lager 1 kan leies ut uten lager 2. Lager leies ut i kombinasjon med kontor lokaler. Lageret er oppvarmet.

Kontorlokalene er på ca. 230 kvm BTA og er beliggende i eiendommens 4. etasje med god utsikt over nærområdet. Arealet som er ledig er etablert på hver sin side av felles gang med til sammen 6 stk. cellekontor, møterom og eget minikjøkken. På kjøkkenet er det etablert oppvaskkum og stekeovn. Ny ventilasjon med kjølig, fjern varm i gulv og solskjerming på vinduer. Takhøyden i kontordelen er på 3.1 m til himling noe som gjør kontorlokalene lyse og luftige. Heisen går rett inn på kontorene fra lageret. Materialvalg er av god kvalitet, som gir et helhetlig og godt inntrykk. Kontorlokalet kan leies ut separat uten å leie lager hvis ønskelig.

Leietaker av kontorene disponerer i tillegg et stort felles kjøkken/spiserom som også kan disponeres dersom det er behov for å avholde større møter /konferanser. Dette deles med en annen leietaker.

Mulighet for ekstra lagerplass:
Strømberg AS (leietaker i bygget) tilbyr ca. 30 paller for ekstra lagerplass for TV og elektriske apparater. Takhøyden her er på 7 m og lageret er oppvarmet. Strømberg AS kan her være behjelpelige med pakking, merking og transport av varene.

Euromedica AS (leietaker i bygget) tilbyr ca. 30 paller for lagerplass til medisinske- og elektroniske varer. Euromedica AS kan her være behjelpelige med pakking, merking og transport av varer.

Standard

Eiendommen er meget godt vedlikeholdt og holder en god standard. 4. etg. er ny fra sommeren 2023.

Adkomst

Det er enkel adkomst fra Østre Aker vei og fra hovedveinettet generelt.

Parkering

God parkeringsdekning for ansatte for besøkende til eiendommen. Det er mulig å leie plasser med el-bil ladere.
Det er satt leie av inntil 5-6 p-plasser for disse lokalene. Det kan være mulighet for ytterligere parkering etter nærmere avtale med utleier.

Offentlig kommunikasjon

Det er togstasjon og bussholdeplass i umiddelbar nærhet.