Rådmann Halmrasts vei 12, Sandvika

Kontaktperson

Michael Færden
Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 92224777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 297 kvm
Type Kontor
Etasje 4

Sandvika sentrum - Rådmann Halmrasts vei 12 - moderne og lyse kontorer

Arealspesifikasjon

4. etg: 297 kvm Kontor

Kort om eiendommen

Lyse og moderne loftslokaler sentralt beliggenhet i Sandvika sentrum med god kollektivdekning. Kontorlokalene fremstår lyse, moderne og effektive med et stort møterom, to store kontorer, to vanlige kontorer, et åpent landskap med plass til ca. 6 personer, et hyggelig kjøkken/spiserom og et bad med dusj og toalett. Det er godt med dagslys og tak, vegger, gulv og vinduer i ny moderne utførelse. Inngang fra baksiden av gården med gjennomgang til "gågaten" i Sandvika fra bakgård. Porttelefon med kamera.

Beliggenhet

Lokalene ligger meget sentralt i Sandvika sentrum med kort avstand til Sandvika tog- og busstasjon, inkl. flytoget og taxiholdeplass. P-plass kan tilbys i parkeringshus. I nærmiljøet finner man flere hyggelige serveringssteder som ligger flott til ved Sandviks elva. For øvrig kort gåavstand til tur- og bademuligheter på Kalvøya.

Med Sandvika Storsenter like på andre siden av elven finnes det et stort utvalg av butikker og spisesteder. Hotell / overnatting er også i kort gangavstand. Sandvika sentrum er et satsningsområde for Kommunen. I samarbeid med gårdeiere og handelsstanden vil det skje en storsatsning i årene framover. Det etableres en hyggelig gågate rett utenfor eiendommen. Her kommer det mye hyggelige butikker og serveringssteder.

Se: www.sandvikaby.no

Diverse

Det er mulig å leie noe lager og arkiv rom i kjeller.

Standard

Kontorene holder en høy standard og eiendommen er godt vedlikeholdt.

Parkering

Det er mulig å leie parkeringsplasser i parkeringshus.

Offentlig kommunikasjon

Det er meget god dekning av offentlig kommunikasjon i Sandvika sentrum med togstasjon og Sandvika bussterminal i umiddelbar nærhet.