Sykehusvegen 23 (BT4), Tromsø

Kontaktpersoner

Kevin Mortensen
Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 46747997 E: km@tigereiendom.no

Bork Bårnes
Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 97777170 E: bb@tigereiendom.no

Areal 200 - 8.000 kvm
Type Kontor, Garasje/Parkering

Leie - BREEAM Outstanding | høy standard kontor som kan tilrettelegges | sentralt i Tromsø | parkering!

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Felles resepsjon
  • Heis
  • Kantine

Arealspesifikasjon

7800 kvm Kontor
4. etg: 200 kvm B4

Kort om eiendommen

Forskningsparken Tromsø er en attraktiv, regional arena for bærekraftig utvikling og vekst, og inneholder per i dag ca. 50 virksomheter med 800 ansatte fordelt på et areal på ca. 30 000 kvm, som pr. i dag er 100% utleid. Eksisterende bygningsmasse er utvalgt lokasjon for blant annet Norinnova, ArcticZymes og Telenor. Videre er og universitetene UNN og UiT blant byggets leietakere som tilrettelegger for en aktiv kobling mellom. Nytt byggetrinn (4) vil utvide med ytterligere ca. 8 000 kvm, hvor bl.a. leietakere som Atea og Tolletaten flytter inn først. Nybygget er prosjektert med den høyeste miljøsertifiseringen BREEAM Outstanding, og blir første i Nord-Norge (og verdens nordligste) med høyeste sertifisering. Bygget har en rekke fellesfasiliteter som bl.a. treningsrom, møteromssenter, personalrestaurant m/catering, frisør, kaffebar og auditorium. Videre er bygget fasillitert av profesjonell forvaltning til enhver tid, og eventuelle problemer som måtte oppstå på bygget kan håndteres raskt. Leietakere i Forskningsparken blir en del av et kompetent miljø for vekst og utvikling. For mer informasjon se hjemmeside: www.forskningsparkentromso.no

Beliggenhet

Forskningsparken ligger i Tromsøs tyngdepunkt med UNN/UIT som nærmeste naboer og har en av Tromsøs beste bussforbindelser både til øya, fastlandet og Kvaløya. Forskningsparken tilrettelegger med enkel adkomst for ansatte og brukere av bygget gjennom god kollektivdekning, gode sykkel- og gangfasiliteter og parkeringsdekning etter behov.

Adkomst

Enkel adkomst med bil fra E8, med tilrettelagt adkomst syklister og gående.

Offentlig kommunikasjon

To-fire minutters gange til flere busstopp der det er ca. 19 ulike busslinjer som passerer, hvorav ni er ekspresslinjer. Ekspresslinjene forbinder innovasjonssenteret med alle bydelene i Tromsø.

Innhold

Norinnova er driverne av mesteparten av aktiviteten på Forskningsparken, med et erfarent miljø for å koble forskning mot oppstartsvirksomheter og kommersielle aktører. Norinnova arrangerer flere årlige arrangementer for faglig utvikling og nettverksbygging som alle leietakere kan ta del i.