Lørenveien 37, Oslo

Kontaktperson

Michael Færden
Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 92224777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 699 kvm
Type Kontor
Etasje 2

Løren - Lørenveien 37 - Moderne kontorer

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Heis

Arealspesifikasjon

2. etg: 699 kvm Kontor

Beliggenhet

Lørenveien 37 ligger sentralt plassert på Løren Torg, i et trivelig nærområde med gangavstand til et rikt service-, kultur- og rekreasjonstilbud. Her har man meget gode eksponeringsmuligheter, da eiendommen er tett på torget og godt synlig for forbipasserende og forbikjørende. I tillegg ligger eiendommen svært tilgjengelig til, med enkel adkomst både med kollektivtransport og med bil. Løren Torg og Lørenveien 37 er beliggende i Løren-området i Oslo. Løren er et stadig voksende næring- boligområde som har gjennomgått en betydelig utvikling de siste årene. Det har blitt et attraktivt sted for å både jobbe og bo.

Løren Torg er et moderne handels- og serviceområde som ligger sentralt i Løren. Torgområdet er designet for å imøtekomme behovene til lokalsamfunnet, med et utvalg av dagligvarebutikker, kafeer, restauranter og andre forretninger. Det er også et hyggelig møtested for naboer og besøkende.

Generelt sett har Løren et godt utbygd kollektivtransportsystem, med trikke- og bussforbindelser som gir enkel tilgang til sentrum av Oslo og andre deler av byen. Området har også grønne lunger og rekreasjonsområder i nærheten, som gir muligheter for friluftsliv og avslapning.

Innhold

Lokalene er lyse og fine og inneholder; stort åpent kontorlandskap, teamrom, møterom, noen kontorer, stillerom, sosiale soner, kjøkken, spiserom og toaletter.

Standard

Lokalene holder en god standard og eiendommen er godt vedlikeholdt. Lokalene kan tilpasses ytterligere etter leietakers ønsker og spesifikasjoner.

Parkering

Det er god parkeringsdekning i området for besøkende og det leies faste plasser for ansatte i parkeringshus i eiendommen.

Offentlig kommunikasjon

Det er meget godt tilbud av offentlig kommunikasjon i området med t-bane og bussholdeplass i umiddelbar nærhet.