Oluf Onsums vei 11, Oslo

Kontaktperson

Michael Færden
Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 92224777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 407 kvm
Type Kontor

Ryen - Oluf Onsums vei 11 - flotte kontorlokaler

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Heis

Arealspesifikasjon

3. etg: 407 kvm Kontor

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger sentralt plassert på Ryen og er en kontor og kombinasjonseiendom. Det er meget gode profileringsmuligheter på eiendommen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt plassert på Ryen. Det er en enkel av og påkjøring fra til både E6 og Ring 3. Det tar ca. 5 min med bil fra eiendommen og til Oslo sentrum. Eiendommen ligger i et veletablert område for kontor og lett industri etc. og med mye tilbud i området. Det er mange forskjellige typer næringsvirksomheter i området og det er god logistikk rundt Ryen området. Kort vei til god infrastruktur både på vei, på offentlig kommunikasjon og med sykkel.

Innhold

Flotte kontorlokaler for 12-18 medarbeidere med en kombinasjon av kontorer, teamrom, møterom, sosiale soner etc. Lokalet har en egen eksklusiv terrasse tilknyttet til lokalet. Det er en dusj i forbindelse med toalettene. Lokalene kan tilpasses etter leietakers ønsker og spesifikasjoner. Lokalene passer fint for kontorlandskap eller for kontorer eller en kombinasjon. Lokalet er totalt på 407 kvm BTA. Det er mye vinduer i hele lokalet så lokalene er lyse og fine.

Standard

Eiendommen er godt og kontinuerlig vedlikeholdt. Lokalene kan bli tilpasset etter leietakers ønsker og spesifikasjoner.

Adkomst

Enkell adkomst. Kort vei til god kommunikasjon
- RyenT-banestasjon og mange bussruter
- Ringveien - E6
- Oslo sentrum - enten i lokalveinettet eller i tunnel ned til Operatunnelen.

Parkering

Det er rikelig med parkering på eiendommen både for leietakere og besøkende. Det er mulig å leie plass med el-bil lader.

Offentlig kommunikasjon

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet med kort vei både til T-bane stasjon og til bussholdeplass. Nærmeste T-bane stasjon er Ryen T-banestasjon.