Lommedalsveien 230, Bærums Verk

Kontaktperson

Michael Færden
Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 92224777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 424 - 1.822 kvm
Type Kombinasjonslokaler, Kontor, Garasje/Parkering, Lager/Logistikk, Produksjon/Industri, Verksted

Mølladammen Næringspark - Lommedalsveien 230 - kombinasjonslokaler, kontor, showroom + lager

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Kjøreport

Arealspesifikasjon

1. etg: 487 kvm Lager
1. etg: 911 kvm Lager
2. etg: 424 kvm Kontor

Kort om eiendommen

Mølladammen Nærinsgspark består av 6 bygg, samlet ca. 15 000 kvm areal i tillegg kommer p-kjeller på 2200 kvm med plass til 77 biler innendørs i varm garasje. Tomten er på 23 mål og det gir god plass på uteområdet til leietakerne. Byggene i Mølladammen Næringspark er svært moderne og har avansert varmepumpeteknologi med svært høy standard. Parken har varmepumper som står for store deler av oppvarming og hele parken er energimerket Med Energikarakter D på de eldste bygg og Energikarakter A på de nyeste byggene. Byggene har god ventilasjon, med lave strømutgifter på grunn av jordvarme.

Det er 4 komprimatorer i parken, en for trevirke, en for plast, en for papp/papir og en for blandet avfall. Matavfall hentes i egne kasser, hele avfallshåndteringen er tilpasset leietakere som er Miljøfyrtårn bedrift. Varmekabler i uteområdet og felles vaktmester er noen av fasilitetene parken byr på.

I Mølladammen Næringspark har man en sjelden god mulighet for både topp moderne lagerlokaler og topp moderne kontorlokaler i Bærum. Moderne lagerplass i kombinasjon med kontorer, sentralt og i et landlig miljø er noen elementer som gjør Mølladammen Næringspark til en sjelden mulighet på næringsmarkedet.

Beliggenhet

I hjertet av Lommedalen og Bærums Verk, omgitt av naturskjønne og landlige omgivelser, ligger Mølladammen Næringspark. Med nærhet til E16 og kort vei til Oslo. Med ca. 10 min kjøring fra Sandvika, ca. 7 min. kjøring fra Rud Næringspark eller ca. 9 min kjøring fra Bekkestua og du befinner deg i Mølladammen Næringspark. Trafikkmessig kjører man mot rushtrafikken, både til og fra jobb. Kollektivtrafikken går regelemessig, med avgang direkte til Sandvika og Bekkestua, og videre til Oslo. Marka i utkanten frister til gode turer både sommer som vinter.

Bærums Verk, med dets servicetilbud, ligger i umiddelbar nærhet. Der finnes restauranter, cafeer og bakeri, samt postkontor og andre fasiliteter som er relevante for en næringsbedrift.

Diverse

Kjøreport inn til lageret har en størrelse på: -bredde x høyde: 2,5 x 2,5 meter. Høyde på tak i lager både ved bjelker og der det er fri høyde mellom: 2,9 til 3,28 meter.
Høyde på tak i kontor ved ytter vegg og i midten: 3,1 m til 5,6 m. Det er trapp direkte fra lageret og opp til kontorene / showroom. Det er mulig å leie truck av annen leietaker i næringsparken.

Innhold

Kontorene inneholder kontorer, møterom, stort åpent rom for showroom kontorlandskap og kjøkken, toaletter, garderober og dusj. I tillegg er det en mesanin som kan brukes som møterom eller kontorlandskap. Lagerlokalet inneholder stort åpent rom med kjøreport. Det er meget god tilkomst til lagerlokalet. Kontorlokalet ligger over lagerlokalet og det er direkte tilkomst mellom lokalene. Lokalene kan tilpasses ytterligere etter leietakers ønsker og spesifikasjoner. Lokalet kan også leies samlet hvor hele benyttes som lager. Det vil da blir tilpasset med løftebord / løfteheis mellom etasjene. 1. etg. her er på 487 kvm BTA og 2. etg. er på 424 kvm BTA. Disse lokalene kan leies samlet eller hver for seg.

Standard

Eiendommen er godt vedlikeholdt og lokalene holder en god og moderne standard.

Adkomst

Det er enkel adkomst til Næringsparken fra Lommedalsveien. Det er bussholdeplass rett utenfor eiendommen.

AVSTAND Sandvika: 9 km / 10 min Rud: 6 km / 7 min Bekkestua: 8 km / 9 min

Parkering

Det er rikelig med parkeringsplasser på eiendommen. Det er mulig å leie innendørs parkeringsplasser i parkeringshus. Det er også bra med utendørs parkering både for ansatte og besøkende.