Grini Næringspark 10-12, Østerås

Kontaktperson

Michael Færden
Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 92224777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 488 kvm
Type Lager/Logistikk, Kontor, Kombinasjonslokaler
Etasje 1

Grini Næringspark - lager / kontor - kortidsleie 6-18 måneder

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Heis
  • Kjøreport

Arealspesifikasjon

1. etg: 488 kvm Lager / showroom

Kort om eiendommen

Grini Næringspark 10-12 består av 4 etasjer på tilsammen ca 9.000 kvm brutto leieareal. Lokalet er for fremutleie og egner seg godt for; lager og kontor

Beliggenhet

Grini Næringspark ligger i Bærum øst, langs Griniveien. Grini Næringspark er et etablert næringsområde med butikker, kontorer og lagerlokaler. Området er i stadig utvikling med kontorbygninger, lager og større forretningskjeder. Det ligger golfbane på andre siden av Griniveien. Grini Næringspark består av totalt 17 næringseiendommer med totalt areal på over 60.000 kvm.

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet med 5 minutters kjøretid fra Røa, umiddelbar nærhet til Østerås kjøpesenter, 5 min fra Bekkestua senter, under 10 min fra Lysaker og ca. 15 min fra Oslo sentrum.

Griniveien er en av hovedinnfartsårene mellom Oslo og Bærum og det passerer gjennomsnittlig ca. 11.000 biler hver dag på Griniveien. Eiendommen har en enkel adkomst fra Griniveien.

Innhold

2. etasje, men på bakkeplan er på ca. 488 kvm brutto leieareal. Meget god varetilkomst via rampe med kjøreport på baksiden av bygget. Det er også inngang fra fremsiden av bygget via heis. Dette lokalet egner seg godt som et kombinasjonslokale og har en enkel adkomst for varelevering. Lokalet er på bakkeplan.

Det er dusj og toaletter i lokalet.

Standard

God standard i lokalene og på eiendommen generelt. Bygget er godt vedlikeholdt og har ny fasade av 2017. Det er helt ny vareheis i eiendommen.

Bygget er tilknyttet fibernett fra flere aktører. Leietaker kan velge fibernett fra Telenor, Viken Fiber og Global Connect.

Det er balansert ventilasjon med kjøling og ettervarme, samt elektriske panelovner for tilleggsfyring.

Adkomst

Eiendommen har en enkel adkomst fra Griniveien. Ca. avstand med bil; fra Oslo sentrum ca. 15 min., fra Røa ca. 5 min., fra Lysaker i underkant av ca. 10 min., fra Bekkestua ca. 5 min.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter på eiendommen.

Offentlig kommunikasjon

Det er bussholdeplass ved innkjøringen til næringsparken. Det er også bussholdeplass i Nordveien og ved Østerås senter.

Buss 235 er en ringlinje som kjører til og fra Østerås T via Østerås senter, Listua, Fossum og Eiksmarka. Buss 235 kjører hver halvtime i tidsrommet 05:00 24:00, men kun i en retning om gangen avhengig av hvor flest reiser. I rush tiden går det ekstra avganger hvert 15. minutt Østerås Listua Ila.

Bussens ruteplan korresponderer med avgangstidene på Østerås t-bane slik at det ikke skal bli noen form for ventetid.

Det er gangavstand fra Østerås T-banestasjon og fra Østerås senter.