Thorvald Meyers gate 51, Oslo

Kontaktperson

Michael Færden
Senior eiendomsrådgiver
T: (+47) 92224777 E: mf@tigereiendom.no

Areal 220 kvm
Type Kontor

Grünerløkka - Thorvald Meyers gate 51 - flotte og tøffe kontorlokaler

Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning

Arealspesifikasjon

2. etg: 220 kvm Kontor / showroom

Kort om eiendommen

Eiendommen ligger sentralt plassert på Grünerløkka. Eiendommen er ærverdig og holder en god standard og er godt vedlikeholdt. Det er forretningslokaler i 1. etg., kontorlokaler i 2. etg. og leiligheter i 3. og 4. etg. Det er en hyggelig bakgård til eiendommen med parkering både for biler og sykler. Lokalet har egen inngang direkte inn fra Thorvald Meyers gate.

Beliggenhet

Thorvald Meyers gate 51 ligger foran det populære Schous-kvartalet på Grünerløkka, som har gitt stor kundetilstrømning til området. I Schous-kvartalet har Staten og Oslo Kommune etablert Schous Kulturbryggeri, som igjen har øvingshotell og opplevelsessenter. I tillegg er Bydel Grünerløkka, Oslo mest folkerike bydel med et innbyggertall på over 60.000. Det er et mangfoldig og spennende sted å bo og ferdes i, med et rikt kulturliv, mange kafeer, restauranter, barer, butikker og gallerier.

Innhold

Lokalene inneholder; stort åpent kontorlandskap, sosiale og kreative soner, åpen moderne kjøkken løsning, møterom, kontorer, toaletter og dusj. Det er store vinduer med mye lysinnslipp ut mot Thorvald Meyers gate. Lokalene er lyse og fine og holder en god standard. De bør passe veldig bra for kreative bransjer og bedrifter.

Standard

Eiendommen og lokalene holder en god og tøff standard.

Adkomst

Enkel tilgjengelighet med off. transport, (trikk 11, 12 og 13) sykkel etc. P-hus i Storgata 55 v/Anker Hotel (Q-Park) hvor det kan gjøres avtale om separat parkering.

Enkel adkomst med offentlig transport. Det er også enkel adkomst med sykkel og det er mulig å parkere sykkel i bakgården.

Parkering

Det er mulig å leie parkeringsplasser i bakgården.

Offentlig kommunikasjon

Enkel adkomst med offentlig transport. Trikkelinjene 11, 12, 13 og bussrutene 30 og 31 har alle holdeplass rett ved eiendommen. Nærmeste holdeplass er Olaf Ryes plass.