Michael Færden

Michael leder vår utleieavdeling og har mange års erfaring som utleiemegler og -rådgiver. Han har tidligere jobbet i 5 år i Krogsveen Næring med utleie, fremleie og annen rådgivning innen næringseiendom. Michael har også 19 års erfaring fra shipping som senior skipsmegler og befraktningssjef i Fearnleys AS, Bergesen DY ASA og Lorentzen & Stemoco AS. Diplom i […]

Bork Bårnes

Bork startet i Tiger Næringsmegling høsten 2017 og arbeider både med utleie, rådgivning og salg av næringseiendom. Han har en bachelorgrad i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Tromsø – Norges arktiske universitet.

Kevin Mortensen

Kevin startet i Tiger Næringsmegling i januar 2019 og arbeider både med utleie, rådgivning og salg av næringseiendom. Kevin har fagbrev i salgsfaget, og startet sin jobbkarriere innen salg og tech. Han har også erfaring som salgsleder fra Bohus Tromsø.

Knut Berg Jenssen

Knut startet i Tiger Næringsmegling i 2024 og arbeider både med utleie, rådgivning og salg av næringseiendom. Han har lang og bred erfaring og har jobbet i – og rundt eiendom siden 1999. Knut har vært selvstendig næringsdrivende i 15 år og har spesialkompetanse innenfor markedsføring av eiendom.