Michael Færden

Michael leder vår utleieavdeling og har mange års erfaring som utleiemegler og -rådgiver. Han har tidligere jobbet i 5 år i Krogsveen Næring med utleie, fremleie og annen rådgivning innen næringseiendom. Michael har også 19 års erfaring fra shipping som senior skipsmegler og befraktningssjef i Fearnleys AS, Bergesen DY ASA og Lorentzen & Stemoco AS. Diplom i […]

Bork Bårnes

Bork startet i Tiger Næringsmegling høsten 2017 og arbeider både med utleie, rådgivning og salg av næringseiendom. Han har en bachelorgrad i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Tromsø – Norges arktiske universitet.

Stephen Alexandre

Stephen startet i Tiger Næringsmegling høsten 2017 og arbeider både med utleie, rådgivning og salgsmandat. Han startet sin jobbkarriere innen boligforvaltning, og har tidligere erfaring med salg og tech. Mastergrad i Ledelse, innovasjon og marked, UiT Norges arktiske universitet i Tromsø. Utvekslingsprogram fra The University of California, Berkeley.

Kevin Mortensen

Kevin startet i Tiger Næringsmegling i januar 2019 og arbeider både med utleie, rådgivning og salg av næringseiendom. Kevin har fagbrev i salgsfaget, og startet sin jobbkarriere innen salg og tech. Han har også erfaring som salgsleder fra Bohus Tromsø.